Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1468
2

Иван МИЛОШЕВИЧ: «У нас не было работы»

Защитник «Карпат» - о победе над «Сент-Патриксом»

На відміну від матчу тижневої давності у Львові, у грі-відповіді в Дубліні в оборони «Карпат» роботи вистачало. Про це по завершенні поєдинку Інформаційному центру клубу розповів центральний захисник «зелено-білих» Іван Мілошевіч.

– До Львова «Сент-Патрікс» приїхав з одним бажанням – не пропустити і в такий спосіб зіграти внічию. А коли й програти, то з мінімальним рахунком. Тому про атаки вони й не думали. Відповідно і в нас роботи зовсім не було. А от в себе вдома вони налаштувалися дати нам бій і намагалися йти вперед, причому робили це доволі великими силами. Воно й зрозуміло. По-перше, перед своїми вболівальниками ніхто не любить «сидіти в окопах». А по-друге, рахунок першого матчу змушував їх проявляти ініціативу в передній лінії.

– І як ти вважаєш, наша оборона впоралася з атаками ірландців?
– Якщо відверто, то ми надто багато дозволили створити цій команді. Я вважаю, що ми повинні були зіграти більш дисципліновано і строго в захисті. А так вийшло, що вони нам спромоглися навіть забити. З такими командами такого не повинно бути.

– Розкажи про гол у наші ворота?
– Пішов простріл справа. По дорозі було кілька невеличких рикошетів. В підсумку м’яч опинився в ногах їхнього центрального захисника, який прийшов на подачу кутового в наш карний майданчик. Я намагався вибити у нього м’яча з під ніг, але в мене нічого не вийшло.

– Як загалом оцінюєш гру?
– А що тут багато говорити... Ми зробили те, що й мали зробити. Єдине, ми залишили їм після першого матчу надію на загальний успіх. Тому дуже добре, що Сергій Зеньов зумів їм по-максимуму ускладнити завдання по виходу у наступне коло. Коли повели в рахунку 1:0, ми практично вже всі були впевнені у тому, що все закінчиться для нас добре.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 04 мая 2024, 09:00 7
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию
Футбол | 03 мая 2024, 23:59 17
Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
brigpost
Ну вот опять подзаголовок статьи вырван из контекста. На самом деле у обороны Карпат не было работы неделю назад во Львове. А это вью о том,что теперь было наоборот. Спорт.уа наверное учится у правительства и политиков на черное говорить белое и наоборот