Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1929
1

Ураган (Івано-Франківськ) - Марвіт (Торунь, Польща) - 6:0

Чемпіон України розгромив дебютанта польської Екстракласи

Ураган (Івано-Франківськ) - Марвіт (Торунь, Польща) - 6:0

У першому спарингу літнього міжсезоння «Ураган» розгромив дебютанта польської Екстракласи - «Марвіт» з Торуні - 6:0. Цей поєдинок пройшов у спортзалі «Рекорд Хала» у Бельсько-Бялій, де приймає своїх суперників по чемпіонату Польщі місцевий «Рекорд». Як раз господарі «Кубку Бескидів» будуть завтрашнім суперником для чемпіонів України.

За домовленістю обох команд гра пройшла у форматі 2 тайми по 35 хвилин «брудного часу». Матч пройшов під диктовку івано-франківців, однак «Марвіт» у міру можливостей намагався гідно протистояти опоненту. Але забивали м'ячі виключно українці. Точніше, не тільки вони. Однак українці й пропускали...

Справа в тому, що кольори «Марвіту» захищають троє українців - голкіпер Васильченко та універсали Демішев і Морозов, а очолює команду з Торуні ще один наш співвітчизник Роман Смірнов.

У воротах дебютанта Екстракласи зуміли «розписатися» Шотурма, Кіндратів, Валенко, Цвєлих та Сержао, а «крапку» разом з фінальною сиреною поставив Кордоба. У підсумку - 6:0, і восьмого серпня ці ж суперники зустрінуться вдруге.

- Поєдинок пройшов за повної переваги «Урагану», але наша команда перебуває в стадії важких підготовчих зборів і пошуку оптимальних «четвірок». Незважаючи на поразку, я задоволений нашою командою, - заявив віце-президент «Марвіту» Марек Вишневскі.

Ураган: Ципун (Колток, Щербина) - Сімка, Кордоба, Цвєлих, Мукадо - Кіндратів, Валенко, Шотурма, Сержао - Тменов, Королишин.
Marwit: Słowiński (Wasylczenko) - Krawczyk, Sobalczyk, Maciag, Citko - Sobański, Demiszew, Morozow, Łoś - Kiper, Konczalski, Szczepaniak.
Голи: Шотурма, Кіндратів, Валенко, Цвєлих, Сержао, Кордоба.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Uragan_4
Молодці так тримати