Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 августа 2011, 15:40
1600
3

Денис ГОЛАЙДО: «Удивляет неудачный старт Карпат»

Полузащитник «Металлурга» о матче против «Динамо» и начале сезона

| Обновлено 02 августа 2011, 15:40
1600
3
Денис ГОЛАЙДО: «Удивляет неудачный старт Карпат»
Денис Голайдо

У 4-му турі Епіцентр Чемпіонату України «Металург» зіграв внічию з «Динамо». Наша бесіда із півзахисником донеччан Денисом Голайдо.

− Денисе, чи задоволений ти результатом останньої зустрічі?

− Я думаю, що задоволені всі − і футболісти, і тренери, і керівництво клубу. Хоча, якщо судити за перебігом подій у першому таймі, то могли замахнутись і на перемогу. Нам майже все вдавалось, що не є дивним: на «Динамо» кожен футболіст налаштовується відповідним чином, бо всім хочеться дізнатись, чого хто вартий. А за такими матчами можна робити певні висновки.

− «Металург» зіграв дуже грамотно. Якою була установка на поєдинок?

− Дійсно, окрім самовіддачі, треба було виконувати настанови тренера. Ми уважно вивчили матч «Динамо» із «Рубіном». Російський клуб нам багато що підказав, як треба досягати результату проти киян. Але план на гру був свій. Певною новацією можна було вважати відмову від чистого нападника. За рахунок цього була посилена кількісно і якісно середня лінія. Така ставка себе виправдала.

− Що стало причиною менш яскравої гри «Металурга» у другому таймі?

− Десь втратили ініціативу. «Динамо» стало впевненіше контролювати м’яч. При цьому 2-3 контратаки цілком могли стати для нас гольовими. У перерві почули настанову ще більш зібрано зіграти у захисті, не даючи простору гостям, а за першої ліпшої нагоди мали загрожувати чужим воротам. Одне завдання − зіграти «на нуль» ми виконали. З другою частиною не склалось, але загалом дотримувались тактики − немає приводів бути засмученим.

− Дуже разючі зміни відбулись порівняно із першим весняним матчем. «Металург» додав, у тому числі, за рахунок зміни тренера. А що заважає, на твій погляд, «динамівцям»?

− Я не став би казати, що кияни за цей період стали слабшими. Навіть перші матчі нового сезону показали досить якісну гру, перемогу в Інтер Суперкубку України і видовищний футбол у стартових турах Чемпіонату. У зустрічі проти нас «Динамо» було виснажене матчем із «Рубіном». Причому, здається, більше навіть у моральному плані, ніж у фізичному.

− До речі, пройти казанців у команди Юрія Сьоміна залишились шанси?

− А чому б і ні? Тепер вони, щоправда, не 50 на 50, як було раніше, а десь 60 на 40 для «Рубіна». Принаймні, «Анжи» в останньому турі показав, що грати з цією командою можна. «Динамо» здатне побігти, забити 2 голи. А якщо це вдасться, то далі може бути продовження.

− «Металург» у цьому сезоні на міжнародній арені не виступає, тому давай повернемось до справ внутрішніх. Доробок за 4 тури достатній?

− З одного боку, не поганий, адже вже встигли зіграти з трьома учасниками єврокубків. З іншого, зовсім не збирались втрачати 3 очки у Полтаві. Хто його знає − напевно, поки все гаразд: з «Ворсклою» втратили, проти «Динамо» здобули.

− Далі суперники будуть легші. Когось на старті можеш виділити?

− Але грати у наступних турах точно легше не буде. Якщо навіть «Шахтар» вже втратив перші очки, то іншим учасникам взагалі нічого не гарантовано. Склад Прем’єр-ліги зараз дуже рівний. Виокремлювати нікого не буду. Подальший розвиток подій покаже, хто чого вартий. Дивує мене поки що тільки невдалий старт «Карпат».

− Черговий матч у вас за календарем проти «Зорі»…

− Луганці вимагають поважного ставлення до себе. Пригадую, програвав ще у складі «Таврії» цій команді, навіть на своєму полі. Для нас  вигідно зараз грати із «Зорею» у гостях, тому що вона поки не може розраховувати на звичну підтримку земляків. Спробуємо скористатись цим моментом.

fpl.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрій Кардащук
У Карпат уже дано не было трансферных провалов, и эти не исключение. Просто Кононов строит заново команду, микроклимат нарушен. Что-то похожое происходило с Ворсклой.
veek
Це все наслідки "лазерної селекції".
dimonstr_55
ну да,а Кривбасс на 3 месте это норм