Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2880
4

Екстраліга та АМФУ договору наразі не підписали

Але встановлений новий термін - 22 серпня

Екстраліга та АМФУ договору наразі не підписали

Сьогодні, 1 серпня у Києві представники восьми футзальних команд України провели чергову нараду стосовно діяльності новоствореної Екстраліги. Про це сайту львііської «Енергії» повідомив президент клубу Олександр Стефанків.

«Договір про передачу прав на проведення чемпіонату України з футзалу серед команд елітного дивізіону між АМФУ та Екстралігою, на жаль, не підписано, - каже Олександр Миколайович. – Для цього потрібно залагодити деякі юридичні деталі. Але, схоже, нічого не завадить сторонам завершити раніше розпочату справу. Принаймні, суттєвих заперечень в Асоціації не має. 20 серпня відбудеться Рада АМФУ, на якій чиновники приймуть Екстралігу у колективні члени. Без цього кроку підписання договору про передачу прав на проведення чемпіонату не можливе. Швидше зібратися членам Ради не вдається. Сам договір буде підписано 22 серпня.

У Києві на нараді були присутні представники восьми клубів – сім команд, які в минулому сезоні грали у вищій лізі та «Титан-Зоря». Представники Житомира, Сум та Чернівців, схоже, в Екстралізі не стартуватимуть.       

Чемпіонат, як і очікувалося, стартуватиме 3 вересня. А почнеться сезон матчем в Івано-Франківську між «Ураганом» та «Енергією» за Суперкубок України. Це протистояння відбудеться 28 чи 30 серпня. Тривають переговори про телетрансляцію цієї гри».

http://www.energia.lviv.ua/

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Будет скандал? В сборную Украины не приедут лидеры
Волейбол | 02 мая 2024, 09:31 15
Будет скандал? В сборную Украины не приедут лидеры

Команду ждет выступление в Золотой Евролиге

Турнирная таблица УПЛ после побед Шахтера и Динамо в перенесенных матчах
Футбол | 02 мая 2024, 06:20 5
Турнирная таблица УПЛ после побед Шахтера и Динамо в перенесенных матчах

Между Шахтером и Динамо сохранился интервал в 4 очка за 4 тура до финиша

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
master1991
Вот интересно, если конфликт не разрешится. Клубы пойдут до конца и смогут провести турнир. При чём как его организовывала АМФУ все знают, значит он будет не хуже. Если Лисенчук пойдёт до конца, то ему остаётся только первая лига. И если он даёт статус свободных агентов игрокам, то ведь клубы могут идти дальше в конфликте и просто не пустить игроков в сборную. Рычагов влияния на клубы не будет. И съездит сборная только в Азербайджан. В общем руины Херсонеса... Надеюсь всё-таки что мудрость возьмёт выше амбиций и всё разрешится.
Vovasss
А про оплату за обслуговування матчів арбітрам і інспекторам Ви забули...
romario9090
ЛИСА НЕ ВІДПУСКАЄ !!!!!!!!!!!!
lemberg2011
Тянуть...