Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 июля 2011, 14:57
12612
51

ФК Карпаты: «Кузнецов грубо нарушил условия контракта»

Львовский клуб очень жестко отреагировал на недавнее интервью своего игрока

| Обновлено 30 июля 2011, 14:57
12612
51
ФК Карпаты: «Кузнецов грубо нарушил условия контракта»
Сергей Кузнецов

Ознайомившись з інтерв’ю футболіста «Карпат» Сергія Кузнецова, що з’явилось вчора, 29 липня, на сайті ua-football.com львівський клуб «Карпати» вважає за потрібне розставити крапки над «і» у взаємостосунках з гравцем.

По-перше, Сергій Кузнецов стверджує, що ФК «Карпати» начебто не виплачує йому заробітну плату. Трудові відносини між ФК «Карпати» та футболістом врегульовані Контрактом № 08/58. Контрактом (п. 4.1.) встановлено заробітну плату футболісту, котра в повному обсязі регулярно та своєчасно перераховується на відповідний банківський рахунок гравця (по червень 2011 року включно). Отже, твердження Сергія Кузнецова про наявність у ФК «Карпати» заборгованості перед ним по виплаті заробітної плати не відповідає дійсності.

По-друге, у своєму інтерв’ю Сергій Кузнецов говорить про те, що ФК «Карпати», мовляв, не заплатив за його лікування у Німеччині. Слід зазначити, що ФК «Карпати» завжди опікується здоров`ям своїх футболістів. Лише за останні півроку Михайло Кополовець, Сергій Зеньов, Олег Голодюк проходили лікування і реабілітацію у найкращих клініках Європи. У штаті ФК «Карпати» працюють досвідчені лікарі, які мають достатньо знань і практичних навичок, аби вирішувати де саме і яким чином повинні лікуватися футболісти.

Натомість Сергій Кузнецов порушив діючий контракт з клубом, самостійно прийнявши рішення про виїзд та лікування у медичному закладі в м. Мюнхен. Те, що футболіст не мав права самовільно приймати рішення про відлучення та місце лікування, випливає з його Контракту. Так, відповідно до п. 3.2.7. «У випадку хвороби, отримання травми та інше звертатись тільки до медичної служби Клубу, а також виконувати всі приписи посадових осіб вказаної служби». Крім цього, відповідно до п. 3.2.8. Контракту, Футболіст зобов’язується «без спеціального медичного призначення і попереднього письмового дозволу лікаря «Клубу» не використовувати, крім іншого, «препарати медичного призначення».

Таким чином, відлучення Сергія Кузнецова на лікування за самостійним рішенням не лише не передбачене, але й суперечить прямому зобов’язанню, встановленому Контрактом, відповідно, в даному випадку – є порушенням трудової дисципліни (прогулом). Сергій Кузнецов, підписуючи цей контракт, знав про можливі наслідки його порушення, але, мабуть, за чиєюсь порадою знехтував ним, самостійно поїхавши на лікування.

По-третє, Сергій Кузнецов скаржиться на те, що його не взяли на тренувальні збори команди. Насамперед, футболісту потрібно розуміти, що на тренувальні збори їдуть здорові гравці, і котрі до того ж на даний момент сильніші. І вирішує це тренерський штаб команди. Матч, в котрому футболіст востаннє зіграв за основний склад «Карпат», відбувся ще 31 січня 2011 року (з командою «Гетеборг» зі Швеції в рамках турніру «Сopa del Sol»).

По-четверте, Сергій Кузнецов станом на даний момент фактично перебуває в триваючому прогулі. Футболіст попросту зник з клубу, не виходить на зв'язок ані з головним тренером, ані з керівництвом клубу. Загалом, Сергій Кузнецов неодноразово допускав порушення своїх трудових обов’язків та до нього неодноразово застосовувалися заходи дисциплінарної відповідальності. Так, у 2010 році, за порушення трудової дисципліни на футболіста двічі накладалися фінансові санкції – у лютому та у липні. У квітні 2011 року футболісту за чергове порушення трудової дисципліни була оголошена догана. З середини червня 2011 року і по даний час, футболіст не знаходиться в розпорядженні клубу, не з’являється на роботу та, фактично, перебуває в триваючому прогулі, а отже такі дії свідчать про грубе порушення ним індивідуального трудового контракту з клубом, за яке на Футболіста можуть були накладені санкції передбачені регламентними документами.

По-п`яте, не відповідають дійсності твердження представника футболіста про те, що футболіст отримав професійне захворювання під час тренувальних занять, які проходили в період з 15.07.2010р. по 10.08.2010р. на львівському стадіоні «Прогрес» з твердим грунтовим покриттям. Насправді ж ігрове поле стадіону «Прогрес» має покриття з трав’яним газоном, а догляд за усіма стадіонами, що входять до інфраструктури клубу, ведеться на найвищому рівні, що не раз було підтверджено незалежними європейськими експертами.

Враховуючі вищенаведене, ФК «Карпати» заявляє, що футболіст Сергій Кузнецов грубо порушив своїми діями умови укладеного Контракту, а також положення чинного трудового законодавства, вимоги статутних і регламентних документів сфери футбольного регулювання і своїми діями вчинив проступки, які відповідно до Регламенту зі статусу і трансферу футболістів, тягнуть за собою застосування як дисциплінарних так і фінансових санкцій.

ФК «Карпати» чудово розуміє, що таку лінію поведінки Сергій Кузнецов обрав не самостійно. «Допомогли» йому у цьому футбольні ділки, які банально хочуть на ньому заробити. Утім, за свої слова і вчинки потрібно відповідати – рано чи пізно. ФК «Карпати» радить Сергію Кузнецову терміново повернутися в розташування команди, аби не наражати себе на вкрай серйозні санкції.

Свідченням конструктивної позиції львівського клубу, навіть незважаючи на відвертий демарш гравця, є озвучена сьогодні позиція на засіданні Дисциплінарного комітету Прем`єр-ліги України: ФК «Карпати» просив перенести розгляд даного питання, адже в інтересах клубу і насамперед гравця врегулювати його між собою.

Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Комментарии 51
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andrushok
pal_al — 31.07.2011 16:15
У меня в конторе профсоюзные деятели получают в разы больше меня, так что ну их на йух эти профсоюзы. Очередная замануха для принуждения к бесплатному труду. Не нужная прослойка между работниками и руководством предприятия.
Andrushok
Везде есть такие проблемы, только у других это все замалчивается.
1. Вон Шахтер сейчас делает про себя позитив, усиленно пряча своих скелетов в шкафу.
2. Динамо, просто отпускает отмытых игроков по арендам, или провожает на пенсию.
3. Металлист - Ярославский тоже подмучивает и подговяет крепко. Ну не верю я что Тайсон, Хавьер, Бланко и Кристальдо стоят 30 лямов.
4. Днепр - надеюсь что там злой умысел, хотя больше смахивает на дурость.
5. Карпаты - итак тут много написано.
6. Таврия - тоже была замутка с Ковпаком и иже с ними.
Остальные. П. С. Маленький Мук неуловимый не потому, что очень быстрый, а потому что на.й никому не нужный.
Так что у всех рыльце в пушку.
pal_al
А где отзыв профсоюза футболистов и профсоюза тренеров ?
Или у нас их нет?
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Андрій Кардащук
1.Кузнецов все же игрок Карпат, и если такой пункт в контракте действительно был, то они само собой правы.
2.Шахтер сам признал свою вину, выкупив у Карпат остальные 40% процентов.
3. А в других клубах лидеров, значит, буквально носят на руках:
Шахтер: Кастильо, Ильсиньо, Матузэлам.
Динамо: Бангура, Диакте, Алиев, о Суркисе и говорить не нужно....
Металист: Жажа, Олейник, Девич.
Всегда есть какие-то проблемы, и всегда виноват кто-то один.
Может и Карпаты... Но точно, пока что, ничего говорить нельзя.
На щет постоянных скандалом: если бы другие команды были такие смелые...
viol2008
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
poni74
Да,любят в Лемберге дрязги-мёдом не корми..
Здравый Мысль
ну вот почему в Карпатах постоянно что-то не так? Ладно бы раз, но постоянно какие-то конфликты.
scooterok
Тебе можно только позавидовать, у тебя железные нервы, раз до сих пор болеешь за Карпаты ;)
Tov.Molotov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nodion
спасибо, АнаЛитег)))
действительно, о чём говорить - ты сам ответил на свой вопрос)
scooterok
Если в ничью играть с Черноморцем, которОГО потом громит на выезде Арсенал, то о чём говорить?
scooterok
Ну так кубок УЕФА уже давно в истории, а Карпаты к сожалению могут пока выиграть какой-нибудь кубок, только приблизительно вот с такими командами, что я писал выше.
Если в ничью играть с Черноморцем, который потом громит на выезде Арсенал, то о чём говорить?
В команде явно не здоровая атмосфера, и Кузнецов с Батистой только начинают вылазить.
В любом случае повезло Карпатам с тренером, одна только на него надежда.
И не нужно хвастаться, что Карпаты удержали тренера!!!
Его нужно не удерживать, а делать всё возможное, что бы он сам просился в клуб.
Что значит удерживать? Заковали его и повезли в лес? )))
nodion
пожалуйста, тупите дальше))))
scooterok
А, кубок УЕФА разыгрывается теперь уже среди Карпат, Волыни, Закарпатья и Нивы с Тернополя???
Не знал...
Спасибо за информацию.
nodion
а если серьёзно, те, кто гонит на Дыма...
сразу скажу, что я не защищаю его, я не знаком с ним лично, выводы могу делать только по сводкам в прессе))) может он плохой человек, может неплохой, не знаю...
НО есть одно НО: он содержит команду, за которую я болею!
Команда даёт результат!
Он удержал хорошего тренера!
Все кто говорит - Дыма на кол, готовы собрать свои личные сбережения и точно так же финансировать команду и держать её на уровне? Вряд ли - это только на уровне разговоров, если не говорить жёстче.
Когда каждый купит себе по футбольной команде, сможет распоряжаться и делать с ней , что пожелает. Дай Бог достичь уровня нынешних Карпат.
p.s Карпати-раз! Карпати - два! Карпати - кубок УЕФА !!!
nodion
=======================
аааа, давно так не смеялся)))))))) зачот!!!!
scooterok
ФК «Карпати» чудово розуміє, що таку лінію поведінки Сергій Кузнецов обрав не самостійно. «Допомогли» йому у цьому футбольні ділки, які банально хочуть на ньому заробити.
==========
Может это про Батисту?
gans81
что-то у Карпат каждый день "не всё в порядке"...