Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 июля 2011, 12:59
1301
1

Вадим САПАЙ: «Нам не повезло в стартовых матчах»

Но ничего страшного пока не случилось, считает футболист «Оболони»

| Обновлено 29 июля 2011, 12:59
1301
1
Вадим САПАЙ: «Нам не повезло в стартовых матчах»
Вадим Сапай (справа), фото Чемпионат.ру

Правий захисник «Оболоні» Вадим Сапай, як тільки прибув у команду, одразу ж забронював за собою місце в основному складі, а своєю невтомною роботою від воріт до воріт заслужив повагу партнерів та прихильність вболівальників.

- Розпочався вже твій другий сезон в «Оболоні». Вже обжився в Києві?
- Так, все гаразд. Знав, що їду у хороший колектив, тому ніяких проблем не могло виникнути. Все так, як я собі і уявляв, тому задоволений і командою і містом.

- Як тільки ти прийшов у команду, то одразу впевнено зайняв свою позицію на полі та не віддаєш її нікому. Як вдається дотримуватись такої стабільності?
- В першу чергу, звичайно, це робота. Потрібно постійно вдосконалюватись та не зменшувати до себе вимог. Тільки так може прийти стабільність та висока майстерність. Також велику роль відіграє довіра тренерського штабу. Коли головний тренер кожного разу довіряє місце у стартовому складі, я повинен виправдати його сподіванняі та не підвести команду.

- Як оціниш старт команди у цьому сезоні?
- Нічого страшного не сталось. Десь нам не везло в стартових матчах, але футбол ми демонстрували непоганої якості. Не треба також забувати і про суперників, з якими нам потрібно було зіграти. Всі команди грають у єврокубках, а «Динамо» та «Шахтар» не потребують особливого представлення. Минулого року нам вдалось забрати в них багато очок, зараз же вони хотіли повернути боржок. Проте, в нас ще будуть і домашні матчі з ними і ми зробимо все можливе, щоб ускладнити їм життя. Зрештою, що нас не вбиває, робить нас сильнішими.

- Чи вплинули на гра команди зміни у складі, адже команду покинула ціла група гравців, на зміну яким прийшли новачки?
- Не думаю, що це є вирішальним фактором. Просто зараз нам десь не вистачає стабільності. Звичайно, потрібен час для того аби впанувати нові ігрові схеми та зв'язки на футбольному полі. Я вважаю, що ми будемо додавати із кожним тренуванням та з кожним матчем і вийдемо на свій звичайний рівень. Ніхто з нас не опустить руки, команда буде прогресувати.

- Окрім командних цілей, чи є в тебе якісь показники, яких би хотілось досягти тобі?
- Головне завдання — це перемога команди у кожному матчі. Для цього працює весь колектив. Проте, звичайно, хочеться і своїми діями принести команді максимальну користь. Це і мета втримати ворота команди «сухими» і бажання бути корисним в атакувальних діях команди. Адже приємно, коли твоя передача находить ногу партнера у вирішальні моменти чи підкат відводить небепеку від власних воріт.

- Ти помічаєш як розвивається команда та клуб із часом?
- Звичайно. Із кожним зіграним матчем не тільки команда додає у зіграності та майстерності, але й клуб загалом постійно додає у всіх аспектах життєдіяльності. Видно, що тут працюють люди, які сильно переживають про майбутнє не тільки «Оболоні», але й українського футболу.

Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
method88
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил