Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
699
0

Одеса також хоче Euro-2012

Згідно з рішенням робочої групи з організації роботи щодо участі України в тендері UEFA на право проведення в Україні спільно з Польщею фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, до переліку учасників тендеру увійшла Одеса

Чергове засідання робочої групи з організації роботи щодо участі України спільно з Польщею в тендері UEFA на право проведення фінального турніру за участі 16-ти найсильніших збірних Старого Світу в Euro-2012 під головуванням віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка відбулося наприкінці минулого тижня.

Нагадаємо, що 31 травня 2006 року завершується термін подання до UEFA досьє-заявок від претендентів на організацію Euro-2012. Тому робоча група обговорила стан підготовки для участі у другому етапі тендеру.

За результатами засідання робочої групи було ухвалено низку рішень. Зокрема міністерства та інші зацікавлені органи влади до 22 квітня повинні подати всі матеріали до досьє-заявки на право приймати фінальний турнір чемпіонату Європи з футболу 2012 року, - повідомляє прес-служба Міністерства сім'ї, молоді та спорту. А до 25 квітня Міністерство внутрішніх справ разом із Службою безпеки України, Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій та в справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Державною службою охорони України мають розробити загальну Концепцію забезпечення безпеки і правопорядку під час проведення фінальної частини Euro-2012.

Міським радам Дніпропетровська, Донецька, Києва та Львова рекомендовано до 1 травня 2006 року визначитися та ухвалити рішення стосовно відведення земельних ділянок для спорудження готелів та узгодити графік будівництва з інвесторами. Адже серед обов'язкових умов UEFA - наявність певної кількості готелів необхідного рівня в містах, що прийматимуть Euro-2012, а також транспортне й медичне забезпечення, спортивна інфраструктура, туристична програма тощо.

Також, згідно з рішенням робочої групи, на прохання Одеської обласної державної адміністрації та Одеської міської ради до переліку учасників тендеру з української сторони, окрім Києва, Донецька, Дніпропетровська та Львова, внесли й Одесу.

Як відомо, якщо Україна і Польща виграють тендер, то кожна з країн повинна буде визначити по чотири міста, які й прийматимуть учасників Euro-2012. Отож Одеса стала п'ятим містом в Україні, яке мріє про континентальний форум. А значить, хтось із п'ятірки претендентів виявиться зайвим. Цікаво, хто?..

Оксана ПАВЛЮК, газета "Поступ"

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Довбика после быстрого гола в ворота Барселоны
Футбол | 04 мая 2024, 19:59 0
ФОТО. Лицо и эмоции Довбика после быстрого гола в ворота Барселоны

Артем забил 20-й мяч в текущем сезоне Ла Лиги

У Байера – не самая длинная беспроигрышная серия. Что нужно для рекорда?
Футбол | 04 мая 2024, 08:01 1
У Байера – не самая длинная беспроигрышная серия. Что нужно для рекорда?

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.