Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1880
1

Игорь ХУДОБЯК: «Руки никто не опустил»

Несмотря на неудачный старт в чемпионате, Карпаты готовы бороться до конца

Игорь ХУДОБЯК: «Руки никто не опустил»
Игорь Худобяк

У першому матчі третього відбірного раунду Ліги Європи УЄФА «Карпати» приймають ірландський «Сент-Патрікс». Капітан «левів» Ігор Худоб'як, який у свої 26 років уже по праву вважається старожилом команди, переконаний, що позитивний результат цього поєдинку поверне футболістам упевненість у своїх силах після невдалого старту в чемпіонаті України, де зелено-білі в трьох турах набрали всього одне очко, забивши при цьому лише два голи.

«Руки в команді ніхто не опустив, – розпочав півзахисник свою бесіду з UEFA.com. – Можливо, десь трохи похитнулася впевненість у власних силах, проте в разі перемоги над «Сент-Патріксом» усе стане на свої місця, і колектив продовжить рух уперед».

Худоб'як вважає, що у львів'ян вже вичерпався ліміт на помилки, а гравці, у свою чергу, скучили за приємними емоціями. «Відступати вже немає куди, потрібен лише позитивний результат. Футболісти «Карпат» уже достатньо злі й голодні до перемог», – підкреслив він.

 Незважаючи на статус фаворита напередодні протистояння, підопічним Олега Кононова доведеться дуже непросто. Варто лише поглянути на виступи «святих» у першому і другому відбірних раундах, де вони неодмінно програвали в першій виїзній зустрічі, проте здобували загальну перемогу, виграючи на власному полі.

Про неймовірний характер ірландців прекрасно знають і футболісти «Карпат», які не збираються підходити до поєдинку зі спущеними рукавами. «Про недооцінку суперника і мови бути не може. – зазначив капітан команди. – Зважаючи на останні наші результати, в матчі проти «Сент-Патрікса» ми повинні бути максимально зібраними. Розслаблятися немає жодних підстав. Для досягнення потрібного результату до гри варто поставитися дуже серйозно».

Ставлячи перед собою нові цілі, в літнє міжсезоння зелено-білі проявляють неабияку активність на трансферному ринку. Останнім підсиленням клубу став 21-річний бразильський захисник Муріло, який у середу був придбаний у «Палмейраса». Щоправда, в протистоянні з підопічними Піта Мехона він участі не братиме. А от інші новачки сповнені рішучості проявити себе в боротьбі за місце в «основі». "Хто буде готовим, той і гратиме. Може, хтось вийде з перших хвилин, а хтось на заміну. Побачимо», – сказав із цього приводу наставник «левів» Олег Кононов на передматчевій прес-конференції.

Можна не сумніватися, що в майбутній дуелі кожен із футболістів «Карпат» знатиме, чого йому чекати від суперників, адже в команді велику увагу приділили вивченню опонента. «Ми ретельно розбирали гру суперника, зокрема, переглядали відео їхньої дуелі з «Шахтарем» із Караганди в попередньому раунді. В ірландців дуже непогана команда, яка має свій характер. Особливу ж увагу нам варто звернути на стандартні положення, які опонент вміє дуже вправно використовувати», – зізнався Худоб'як.

До речі, для Ігоря перший поєдинок третього відбірного раунду попереднього розіграшу турніру склався дуже вдало, адже тоді він відкрив рахунок у домашньому матчі проти грузинського «Зестафоні» вже на шостій хвилині. Тож гравець не проти невеличкого дежа-вю. «На цій стадії я вже забивав, і дуже б хотілося зробити це знов», – сказав він.

 У грі проти зелено-білих «святим» через дискваліфікацію не допоможуть півзахисник Стівен Бредлі та нападник Деріл Каванах. Можливо, вони стануть у нагоді «Сент-Патріксу» в матчі-відповіді. Проте наразі футболісти «Карпат» налаштовуються виключно на перший поєдинок, в якому спробують забезпечити потрібний результат. «Зараз думаємо лише про першу зустріч. Постараємося забити і не пропустити», – резюмував капітан галичан.

www.uefa.com

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ОФИЦИАЛЬНО. Черноморец проведет два матча с Шахтером в Киеве
Футбол | 25 апреля 2024, 14:42 2
ОФИЦИАЛЬНО. Черноморец проведет два матча с Шахтером в Киеве

Инициатором переноса игр был одесский клуб

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 11
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
astek92
Траба від Хадіка 2 гола
Лукаса 2 гола
І Кополовця 1 гол і нахай в його сімї знов буда СВЯТО