Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 28 июля 2011, 10:40
1681
4

Сент-Патрикс опробовал газон стадиона Украина

Как оказалось, в ирландском клубе мало игроков высокого роста

| Обновлено 28 июля 2011, 10:40
1681
4
Сент-Патрикс опробовал газон стадиона Украина
Сент-Патрикс

Вчора ввечері суперник «Карпат» по третьому раунду кваліфікаційного раунду Ліги Європи ірландський «Сент Патрікс» провів передігрове тренування, в процесі якого ознайомився з газоном львівського стадіону «Україна».

Автобус з гравцями, тренерами та обслуговуючим персоналом «Сент Патрікс» до службового входу стадіону «Україна» прибув майже о 18:30, а вже за якихось п’ять хвилин перші «святі» з’явилися на полі і почали розминатися, готуючись до основної частини передігрового тренування.

Загалом у занятті взяли участь усі 19 гравців, включаючи двох воротарів, яких коуч команди з Дубліна Пітер Махон привіз до Львова. Тренувалися ірландці, в складі яких є три легіонери – два шотландці і один англієць – досить інтенсивно. Перше, що кинулося у вічі, це те, що практично всі гравці досить добре підготовлені технічно. Щоправда, трохи здивувало, що в «Сент Патрікс» дуже мало гравців високого зросту. Хоча фахівці відзначають, що це не заважає «святим» вести активну боротьбу на другому поверсі і загалом багато атакувати через фланги з подальшими передачами верхом у карний майданчик суперника.

Також слід зазначити, що тренування «червоно-білих» в багатьох аспектах відрізнялося від заняття «зелено-білих». Це було помітно і в підборі завдань, які виконували команди і в тому, як працювали гравці. Але спільним було серйозне ставлення гравців обох команд до виконання завдань, які перед ними ставилися тренерами, та висока концентрація уваги при цьому. Треба відзначити і те, що на відміну від «Карпат», «Сент Патрікс» двосторонку провів не на півполя, а на третину. Трохи коротшою була і тривалість тренування «святих».

По завершенні заняття, перед тим як сісти в автобус і відправитися в готель, гравці та тренери ірландської команди з гарним настроєм давали автографи львівським вболівальникам та провели невеличку фотосесію з усіма бажаючими.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
taipen
бідолаги. їх там в ірландії зовсім не кормлять
vova0372
А им говорили, что ее не жрать надо?
Sheva_SP
НЕ ВСТАВЛЯЕТ
vova0372
Ну и как трава?