Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 июля 2011, 21:24
2226
5

Игорь ДЕДЫШИН: «Мурило предан футболу»

Президент «Карпат» представил новичка львовского клуба

| Обновлено 27 июля 2011, 21:24
2226
5
Игорь ДЕДЫШИН: «Мурило предан футболу»

На презентації новачка «зелено-білих» Муріло Гомеса Ферейри генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин вручив молодому бразильцю футболку з 3-м номером.

«Муріло молодий футболіст, йому лише 21 рік. Він вихованець двох клубів – «Корінтіанса» та «Палмейраса». З останнім ми, власне, і домовилися про його перехід в «Карпати». Там Муріло виступав переважно у молодіжній команді, але його можливості нам відомі. Попри свій вік він дуже впевнено почувається на полі. Хлопець він габаритний, але дуже рухливий, з характером, бажанням та самовіддачею. Обіграти його один в один дуже важко, практично всі верхові дуелі залишаються за ним. Окрім того усі його дії націлені на швидкий перехід від оборони в атаку. Сподіваюся, що ці якості він зможе проявити в «Карпатах». Також сподобалися нам його людські якості. Він відданий футболу, можна сказати, що він навіть фанат футболу. А це дуже важливо для молодого гравця і має допомогти йому зробити серйозну кар’єру. Муріло готовий довести, що його приїзд в Європу не випадковий. Ми взяли його в оренду на один рік. Якщо все буде добре, то ми викупиво права на нього повністю. Наразі можу сказати, що ми очікуємо від нього хорошої гри, сподіваємося, що він зможе проявити свій талант. Муріло пройшов всі сходинки школи «Палмейраса», викликався до збірної Бразилії (U-20) і разом з нею став переможцем серйозного представницького турніру. Словом, у нього непоганий послужний список. Перехід Муріло до «Карпат» став результатом роботи з нашими партнерами. Ми почали співпрацю з «Палмейрасом» – зазначив генеральний директор «Карпат».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ostap4ik888
ліпше б брали якихось бразильських "вільних художників"... а захисників треба українських тіпа Русола, Єзерського...
ALplay12
не плох Карпаты скупились, экономненько но всёже усилились, правд больше склоняюсь что хоть защитников но можно и наших ставить.
DynamoMSC
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
astek92
Ми почали співпрацю з «Палмейрасом»
ох ніхера сє