Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 27 июля 2011, 11:49
2636
1

Слайго Роверс и Сент-Патрикс равны по силам?

Соперники «Карпат» и «Ворсклы» по Лиге Европы сыграли между собой

| Обновлено 27 июля 2011, 11:49
2636
1
Слайго Роверс и Сент-Патрикс равны по силам?

Минулими вихідними у центральному матчі 24-го туру чемпіонату Ірландії в очному поєдинку зійшлися «Слайго Роверс» і «Сент-Патрікс Атлетік», суперники «Карпат» та «Ворскли» відповідно у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи. 

Волею календаря національного чемпіонату «Слайго Роверс» і «Сент-Патрікс Атлетік», які разом з «Деррі Сіті» та чинним володарем титулу «Шемрок Роверс» у поточному сезоні реально претендують на «золото», напередодні своїх гостьових матчів Ліги Європи в Україні, що відбудуться за два дні у Львові та Полтаві, зустрілися в очному протистоянні.

Цікаво, що перед тим, як відправитися на матчі-відповіді до Ірландії, які пройдуть 4-го серпня, «Карпати» і «Ворскла» волею календаря чемпіонату України також зіграють між собою. Нагадаємо, всеукраїнське «зелено-біле» дербі відбудеться у неділю, 31-го липня, на полі львівського стадіону «Україна». Початок о 19:00.

Напевне, досить цікавим є і той факт, що у «Слайго Роверс» з «Сент-Патрікс Атлетік», як і в «Карпат» з «Ворсклою», співпадають клубні кольори. Щоправда, коли в українців вони зелено-білі, то в ірландців – червоно-білі. Але повернімося до останнього матчу на полі стадіону Showgrounds, домашній арені лідера чемпіонату Ірландії «Слайго Роверс».

Гра викликала чималий інтерес. Воно й не дивно: як кажуть, у цій зустрічі команди-конкуренти розігрували фактично шість очок. Адже перед грою «Слайго Роверс» та «Сент Патрікс» розділяли чотири очки, але в останніх зіграно на один матч менше. То ж у випадку перемоги гості не лише скорочували відставання до мінімуму, а й ставали лідерами чемпіонських перегонів за втраченими очками. Але й господарі прагнули скористатися перевагою рідних стін і збільшити відрив від переслідувачів. Все це сприяло тому, що кожна з команд прагнула до перемогти і віддала всі сили, аби вирвати три очки. 

Однак цього разу оборона і «Слайго Роверс», і «Сент-Патрікс» виявилися сильнішими за лінію атаки суперника. Чудово діяли і кіпери обох команд – Брендан Кларк та Гарі Роджерс. Як не намагалися форварди їх пробити, всі їхні зусилля виявилися марними і фінальний свисток головного арбітра Дамьяна Ханкокка з Дубліна зафіксував бойову нічию з «сухим» рахунком. 

Цей результат дозволив господарям зберегти за собою позицію лідера, а гостям залишив реальні шанси на завоювання титулу. Окрім того, обидві команди летять на Україну в хорошому настрої.

Чемпіонат Ірландії. Матч 24-го туру

«Слайго Роверс» – «Сент-Патрікс Атлетік» – 0:0

Суддя: Дамьян Ханкокк (Дублін).

«СЛАЙГО РОВЕРС»: Брендан Кларк, Алан Кін, Гевін Пірс, Джейсон МакГіннесс, Аарон Грін, Річі Ріан (к), Джозеф Ндо, Алан Кірбі (Джон Расселл, 77), Раффаель Кретаро (Джон Діллон, 60), Еон Дойлі, Меттью Блінкхорн (Конор Поуелл, 60).

«СЕНТ-ПАТРІКС»: Гарі Роджерс, Дерек Пендер, Конор Кенна (к) (Брайан Шорталл, 68), Шені Гутрі, Іан Бірмінгхем, Анто Мерфі (Девід МакМіллан, 70), Шені МакФаул, Стефан Бредлі, Дейв Мулках, Дарел Каванадж (Iaн Дейлі, 76), Денні Норт.

  • 1. «Слайго Роверс» – 47 очок (24 матчі)
  • 2. «Деррі Сіті» – 45 (24)
  • 3. «Шемрок Роверс» – 45 (23)
  • 4. «Сент-Патрікс Атлетік» – 43 (23)
  • 5. «Богеміанс» – 38 (22)
  • 6. «Дандалк» – 37 (24)
  • 7. «Брей Вондерерс» – 34 (23)
  • 8. ЮСД – 18 (23)
  • 9. «Дрогеда Юнайтед» – 14 (24)
  • 10. «Гелві Юнайтед» – 5 (24)

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти дал Лунину важное обещание после заявления о возвращении Куртуа
Футбол | 25 апреля 2024, 21:40 8
Анчелотти дал Лунину важное обещание после заявления о возвращении Куртуа

Тренер рассчитывает на Андрея в Лиге чемпионов

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FanatFootballaaa
а хто з ким башляє,а то я запутався трохи??????