Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 июля 2011, 14:35
3017
0

Сергей ЗАЙЦЕВ: «Будем усиливать состав»

Наставник запорожского «Металлурга» хочет побыстрее вернуться в Премьер-лигу

| Обновлено 23 июля 2011, 14:35
3017
0
Сергей ЗАЙЦЕВ: «Будем усиливать состав»
Сергей Зайцев

Післяматчева прес-конференція наставників «Енергетика» та «Металурга»: Богдана Блавацького та Сергія Зайцева.

Сергій Зайцев, в.о. головного тренера «Металурга»:

- Чи задоволені Ви сьогоднішнім матчем і стартом своєї команди у першій лізі?
- Сьогоднішня гра була для нас досить спокійною і думаю глядачі отримали задоволення від неї. В першому таймі було важкувато, була швидше боротьба з полем, бо після Прем’єр ліги незвично і важко грати на таких полях. В другому таймі ми призвичаїлись і це відобразилось на табло. В стартових іграх ми показали результативний футбол, але на кожну гру ми будемо так же серйозно налаштовуватись.

- Які команди Ви вважаєте своїми головними конкурентами за підвищення у класі?
- Є група команд, які будуть боротися за високі місця. Це «Севастополь», «Закарпаття», але ми ні на кого не будемо дивитися, а просто показувати свій футбол.

- Чи будете Ви ще підсилювати свою команду або цих футболістів вистачить для вирішення поставлених завдань?
- Однозначно будемо підсилюватись. Плануємо дозаявити ще кілька гравців.

- Рівень першої ліги Вас здивував?
- Ні. Попереду ігри із сильнішими командами, а турнір досить непростий. Думаю, ваша команда навіть після такої поразки не буде боротися за виживання.

Богдан Блавацький, головний тренер «Енергетика»:

- Звичайно, що говорити, коли команда програла 0-4? Можна було програти сьогодні, але ж не так безнадійно! Перший м’яч – це класика Прем’єр ліги. Металурги добре розіграли, і я тут не маю ніяких претензій до гравців. Другий, третій і четвертий – це дитячі помилки. Чому ми розсипались і не відігрались, як в Одесі? Звичайно, «Металург» - це претендент номер один на вихід до Прем’єр-ліги і він надав нам урок, хоча ми, особливо у першому таймі, не виглядали хлопчиками для биття. Проте, моменти, які були у Долотка, Чернова ми не використовуємо, а Запоріжжя їх використало. Зрушення, не зважаючи на такий рахунок, у грі є позитивними. Вимальовується малюнок гри, Лазорик грав не на своїй позиції і доки його вистачало перекривати центр все було добре. Я незадоволений результатом і думав, що хоча б очко ми із Запоріжжям візьмемо. Але в другому таймі у нас виникла проблема з воротарем. Поки стояв Ільющенков в захисті була якась надійність. За цей час, що я був у команді ми пропустили 4 м’ячі, а тут вже 6 за два матчі. Новак травмований, але швидше за все травма більше психологічна. Хомин вийшов, але ми на нього вже і так серйозно не розраховували, більше напрацьовуємо його на тренера воротарів.

- А підсилення воротарської позиції буде ще?
- В кожній команді є селекційна група, проте в нас її нема. Президент, віце-президент або я дзвонять нашим агентам і просять закрити певну позицію. Майже всі нові гравці, які прийшли в команду мали паузу у виступах і потрібен час, щоб вони набрали форму.

- Який фізичний стан новачків?
- Фізичний стан команди добрий. Сьогодні ми програли не фізично, а більше в плані індивідуальної майстерності. Командна гра у Запоріжжя більше злагоджена.

- Чому не було Гордієнка?
- Гордієнко отримав травму і через не можу він грати не буде, а хоче вилікувати травму до кінця, хоч вона не така аж серйозна. Данищук травмувався також.

- Наступна гра в Чернівцях, потім вдома приймаємо «Кримтеплицю». На скільки очок Ви розраховуєте?
- Під час «сліпого жеребу» нам випала цифра 13. От і маємо такі стартові вісім турів, що не позаздриш. Будемо грати і боротися. Зараз треба дивитись гру Чернівців з «Титаном», а без Гунчака це зовсім інша команда. Будемо їхати за очками. В нас багато футболістів рівня другої ліги і зараз команда наша підсилилася. Акімов, Долотко, Чернов, Семенина, а ще Фурта і Гордієнко будуть серйозною атакувальною ланкою команди, коли в них з'явиться достатня взаємодія.

www.energetykb.at.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.