Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 июля 2011, 15:08
2737
4

Андрей КОРНЕВ: «Уважаем, но не боимся»

В ближайший уик-энд симферопольская «Таврия» сыграет с «Металлистом»

| Обновлено 22 июля 2011, 15:08
2737
4
Андрей КОРНЕВ: «Уважаем, но не боимся»

Гравець «Таврії» Андрій Корнєв дав інтерв’ю прес-службі ПЛ напередодні домашнього поєдинку його команди з «Металістом» у 3-му турі Епіцентр Чемпіонату України.

− Андрію, новий сезон «Таврія» розпочала із новим наставником та низкою дебютантів. Чи схожа команда на ту, що була навесні?
− Я не можу сказати, в якій мірі «Таврія» оновилась. На мій погляд, коли до колективу приходить під час міжсезоння 5 нових гравців, то це свідчить про звичайний робочий процес. У кожного тренера свій підхід до роботи, і Семен Альтман − не виняток. Зараз ми намагаємось показувати те, що він від нас вимагає. З моєї точку зору, в ігровому плані відбулись досить суттєві перестановки.

− Наскільки «Таврія» вже увійшла в сезон?
− Ми цілий місяць готувались до перших матчів Епіцентр Чемпіонату України, але завжди потрібен час, щоб переключитись із суто тренувального процесу на ігровий ритм. Перші 2 тури я назвав би перехідним періодом. Саме тому нам особливо важко давались перші тайми і проти «Зорі», і проти «Волині». Не все у нас виходило, але на те й розраховано, щоб додавати з кожним новим туром.

− Чи є якісь першочергові моменти, які мусите підтягнути?
− Звичайно, це краще видно тренерам. Щодо окремих ланок, то ми продовжуємо історію минулого сезону − тоді «Таврія» досить результативно завершувала атаки, проте багато при цьому сама пропускала. Мабуть, є проблеми. Але на це існують і об’єктивні причини, адже ще у першому таймі в обох проведених матчах наставник робив вимушені заміни через травми захисників. Всі бачили гематому, через яку Антон Монахов залишив поле у Луцьку, але він готується до наступної зустрічі. А от Володимир Єзерський потребує трохи більше часу для повернення до основної групи. Коли це станеться − знають клубні лікарі. Втім, у нас є широкий вибір гравців, які зможуть замінити травмованого на будь-якій позиції.

− Після останньої зустрічі і від Семена Альтмана, і від футболістів було чути незадоволення діями суперника. Як ти прокоментуєш такі висловлювання?
− Просто «Волинь» завжди пропагує силовий футбол на межі із жорстокістю. До такої манери гри у Луцьку готуються багато команд, були готові й ми. Однак два гравці «Таврії» залишились із розбитими головами, дісталось і нашому голкіперу…

− Саме час згадати про наступного суперника − «Металіст». Він буде сильніший за попередніх…
− Дивимось, вивчаємо стартові зустрічі харків’ян. У них добре поєднуються індивідуальна техніка та командна гра. Недарма «Металіст» 5 років поспіль фінішує на бронзовій позиції. Велика частка заслуги у цьому й Мирона Маркевича, який не потребує рекомендацій. Одним словом, налаштовуємось на бій. Поважаємо, але не боїмося!

− Андрію, «Таврія» вже 4 роки не може вдома забити «Металісту», здобувши у Сімферополі за цей період лише одне очко…
− Чесно кажучи, не знав про цей факт. Мабуть, через те, що не слідкую за статистикою. Але у пам’яті залишилась остання зустріч у Харкові. Це приємні спогади, адже ми виграли тоді з рахунком 3:2. Тому варто думати про хороше, а прагнути ще кращого.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 24 апреля 2024, 17:24 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patriot502
Анндрюха экскаватор!
Djum1979
Урра, Харьков будет бит!!!
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
малевич
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил