Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 22 июля 2011, 15:19
2411
8

Горан ПОПОВ: «Должны обыгрывать Рубин в 1-2 мяча»

Защитник киевского «Динамо» - о предстоящих матчах с «Рубином»

| Обновлено 22 июля 2011, 15:19
2411
8
Горан ПОПОВ: «Должны обыгрывать Рубин в 1-2 мяча»

Провідний гравець «Динамо» Горан Попов поспілкувався з прес-службою ПЛ напередодні матчу 3-го туру Епіцентр Чемпіонату України проти «Оболоні».

− Горане, чи всі думки гравців вашої команди зараз пов’язані із матчами проти «Рубіна»?
− Так, але не забуваємо про чергового суперника у Прем’єр-лізі. Щоб повністю переключитись на європейські змагання, нам зараз не вистачає єдиного − перемоги над «Оболонню».

− Чи є сенс згадувати про те, що за два матчі у попередньому Чемпіонаті ви набрали проти цього суперника лише одне очко?
− Ми не повинні озиратись у минуле. Що було − то було. Зараз ми маємо просто довести, хто сильніший. Граємо у себе вдома, тому зобов’язані порадувати наших прихильників.

− Які враження залишись від перших двох турів?
− Проти «Металіста» пропустили швидкий гол. Це нас не вивело з рівноваги, ми зрівняли рахунок. Знали, що перемогти буде вкрай важко, але підвела реалізація, адже за кількістю гострих моментів ми явно перегравали гостей. В Олександрії нам довелось витримати серйозний опір з боку супротивника. Він до перерви мав дві нагоди, щоб повести у рахунку. Найбільше згадується, що була сильна спека. Коли ми вийшли на другий тайм, швидше пристосувались до умов, температура стала трохи нижчою, наші швидкості зросли, що й відбилось на результаті. Зазначу, що у складі дебютанта Ліги десь 4-5 виконавців дуже високого рівня. Проти «Динамо» «Олександрії» не вистачило фізичних кондицій на 90 хвилин − на певному етапі господарі дещо зупинились. Якщо цей елемент буде підтягнуто, команда зможе себе зарекомендувати.

− Новачки «Динамо» щойно приєднались до колективу. Як довго їм доведеться шукати спільну мову з партнерами?
− Гадаю, що це не буде тривалий процес. Позиція на полі як Брауна Ідейе, так і Лукмана Аруни дозволяє нігерійцям швидко відчути командний дух, зрозуміти тактичну схему. Перші виходи на поле обох виконавців засвідчили, що вони будуть корисними.

− Ми вже торкались теми погоди. Матч з «Оболонню» розпочнеться о 20:00, проти «Рубіна» − на годину пізніше. У цей час температура повітря не заважатиме?
− Упевнений, що ні. Проти «Олександрії» важко було розпочинати о 17:00. Вже після 7-ї години вечора проблем бути не може. А матч Ліги Чемпіонів УЄФА взагалі має пройти у комфортних умовах.

− Час початку тренувань було переглянуто?
− Майже весь тиждень працювали двічі на день. Перше тренування було ранковим, коли спека ще не так відчувається, а друге максимально наближене до часу початку наступних поєдинків. Звичайно, певне коригування у цьому напрямку відбулось.

− Горане, і ще раз про старт в Європі. Чи були ті, хто засмутився, коли дізнались, що вам потрапив у суперники найсильніший з можливих опонентів?
− Ні, ніхто жалю не висловлював. Знаю, що 2 роки тому, коли мене ще у команді не було, «Динамо» двічі грало проти «Рубіна». І ці матчі завершились на користь українського клубу. З того часу ми стали сильнішими, тому немає приводів для смутку. Кожен з нас сповнений рішучості не допустити повторення тогорічної історії, коли пропустили «Аякс». Я цілеспрямовано готуюсь до матчу-відповіді, адже київську зустріч пропускатиму через не відбуту дискваліфікацію. Втім, гадаю, що від обох результатів залежатиме загальний підсумок. У Києві навіть думати про нічию не маємо права. Маємо вигравати в один-два м’ячі.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 1
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 48
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
viktbas
самый плохой защитник за последние десять лет
ALplay12
НУ НАКОНЕЦТО!!! скок там время прошло, я не засёк если честно, помойму дня 2 прошло без интервю Попова, как же так, я уже волноватся начал, раньше каждый день давал, ну а какже, звезда мирового масштаба как не крутите!!! у месси ито реже берут..
Sheva_SP
Не дрефте все будет ОК.
Жоня(Севаст-FCDK-Днепр)
Должны были Брагу обыгрывать, БАТЭ, Шериф... Заканчивайте со своим "должны"!
Antonio.Ali
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Tetiy
да, в Киеве достаточно будет 1-0, это будет в 10 раз лучше чем счет 2-1. Дома нельзя пропускать, если дома ДК выиграет 1-0, а на выезде забьет еще один, то Рубину нужно будет дома забивать аж 3 гола, что будет ой как не легко. Но конечно же 2-0 дома это практически путевка в следующий круг, но боюсь что такой счет может расслабить ДК, что чревато последствиями, так что на мой взгляд идеальный счет 1-0 дома. Ну или 3-0 и больше.
Berdichevskiy
Горан Попов после 2 матчей с Рубином "Кому должны,мы всем прощаем"....
SmaginuS
...Провідний гравець «Динамо» Горан Попов...
Зато понятно, как он так быстро язык выучил - с журналистами трындит не переставая. Вот уже до статуса ключевого игрока договорился.
Жорик, лучше бы навесы отрабатывал!