Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
21984
137

Букмекеры не верят в попадание Динамо в групповой этап ЛЧ

...зато верят в победу киевлян над «Рубином»

Букмекеры не верят в попадание Динамо в групповой этап ЛЧ

Букмекерские конторы начали принимать ставки на проход команд в групповой этап Лиги чемпионов. Так, шансы «Динамо» оказаться в группе сильнейшего клубного турнира оказались невелики - всего 23%. Коэффициент на проход - 4!

Напомним, что киевлянам для выхода в группу ЛЧ нужно пройти «Рубин», а затем раунд плей-офф, где «Динамо» будет в числе несеяных команд. Шансы «Рубина» оказаться в числе команд в групповом этапе и того меньше - всего 15%.

При этом на победу в Лиги чемпионов букмекеры предлагают равные котировки - по 101,0 на «Динамо» и «Рубин».

Sport.ua

Источник Сегодня Спорт
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 137
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dentsw Dokych09
Дійсно, мабуть, справді так ! ! !
SergTranskarpatija
Таке собі політичне рішення??? Коли ДК зможе посунути із чемпіонства Шахтар, воно також без проблем зможе пройти любу кваліфікацію. Ось і вирішення проблеми - грати треба краще! а не схеми вигадувати.
Vytas35
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vytas35
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Local78
Знаешь сосед, что-то мне расхотелось вступать с тобой в дискуссии, не из-за того что железные доводы привел, а... Называешь вырванные факты, выставляя их в выгодной только для себя ситуации(говоришь о кубках и ни слова о Динамо К с 3 тремя трофеями и ни слова о Золотых мячах лучшим футболистам).Адекватней и более толерантным нужно быть.
dimacccp83
ладно проехали,нет желания продолжать этот разговор.
-----------------------------------
а раскудахтался, ну точно баба.
el comandante
ладно сусід, не хотів нікого ображати, але це був всього лише відповідь на зарозумілі висловлювання деяких про росії
SergTranskarpatija
Ти не применьшуєш, але після постів росіян складається враження що на Україні не знають про існування Олімпійських ігор.
+ із статистикою майже згідний, але 29 Українців стали олімпійськими чемпіонами, без урахування дво і більше кратних, а 145 російських, це кількість золотих нагород - трохи не коректний підрахунок. Або рахувати чемпіонів, або медалі. Якщо це підкорегувати, то в чому я не правий стосовно пропорції досягнень??? Стосовно боксу то супер тяж це дійсно супер (поважаючи і інші категорії безумовно), а абсолютний чемпіон світу (навіть звичайний чемпіон світу в професійному боксі) це не олімпійський чемпіон. В чому дійсно є перевага в досягненнях Росіян на олімпіадах то це в зимових видах спорту (тільки пропорція взаємозалежна і з літніми). Тут все зрозуміло - географія і клімат + радянський підхід до розвитку спорту і т.п. Стосовно трьох видів спорту, навіщо утрирувати. І бокс, і футбол і водні види, і стрільба (лук/ пістолет) і легка атлетика, та безліч видів в яких Україна має найвищі досягнення.
А футбол це окрема тема. Досягнення у нас приблизно рівні, але не забувай що росіян в тричи більше. Тобто для того щоб адекватні росіянє поважали український футбол достатньо щоб Шахтар та Динамо були в тричі слабіше за ЦСКА і Зеніт, а не сильніше за них. Тому треба підходити до таких тем (філосовсько - теоритичних) як чиясь перевага - дуже і дуже обережно та адекватно.
Да про загальний залік, історія своє зробила. Згадай перші олімпійські ігри незалежних країн. Фактично всі видатні спортсмени СРСР виступали під прапором Росії (незалежно від національностей) причин було безліч (починая від безлічи рейтенгів привласнених Росією собі від СРСР і обнульонних для інших республік до олімпійських баз, інфраструктури, системи організаці і т.п. які залишились переважно в Москві), але це факт. А тепер подивись скільки золота набирала Росія на о/іграх відразу після розвалу СРСР і скільки набрала на останніх - тенденція і дуже гірка до речі. Якщо ти впевнений що Ваша молодь вся на стадіонах, а не бухає і пихтить (наше спільне горе) то у Вас все ОК і лібше чим у нас, но тільки якщо ти впевнений в цьому.
el comandante
------------------------------------------------------------
олень,где ты это все прочитал?ешь что хочешь,это не мои проблемы,вы сами подняли тему про жратву,да и сейчас ты начинаешь троллить.если че то хочешь сказать пиши в личку,нехер тут разыгрывать национальную карту орех
dimacccp83
взаимно. твои профессорские аргументы только вызывают улыбку.
Всю жизнь я ел национальный борщ, а теперь ты мне доказываешь, что я ел свекольный суп. мне глубоко все равоно кто ты и откуда ты, но цель у тебя одна - доказать, что украинцы хуже россиян. и доказать нам - украинцам.
el comandante
-------------------------------------------------------------
по загальному заліку менше в 4 рази, по золотих в 5
el comandante
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
спартак в 90 е теж виходив у півфінал ЛЧ, з приводу кличко: так у своїй ваговій категорії їм немає равним.но у росії повно чемпіонів у різних вагових-і олімпійських, світу, європи, профі.теперь трохи статистики: росія 406 медалей, золотих 145, украіна101, 29 золотих.6кратние-Єгорова, 5 - Лазутіна ,4-попів, немов, Давидова, ермакова.нісколько не применшую досягнення українських спортсменів-їх знає весь мір.но адже світовий спорт не складається з двох-трьох відов.как сам бачиш все викладено аргументовано.
el comandante
-----------------------------------------
я довольно таки начитанный.чего не скажешь о тебе,двух слов связать не можешь.ни фактов ни аргументов,лопочешь сам себе под нос.ладно проехали,нет желания продолжать этот разговор.
baol
ты в каком году живешь? ДК первые среди не сеянных в случае прохода Бенфики и Динамо, только команды вообще не те!!!!
в 4ом раунде присоединятся Бавария, Арсенал (Лондон), Лион, Вильяреал, Удинезэ. из них только у последней коеффициент никакой. но при этом с 3го раунда с коеффициентом выше нашего может пройти Бенфика. а Панатинаикос вообще ниже нас в рейтинге: у киевлян - 60.776, у греков - 57.833.
SergTranskarpatija
До речі прикольний факт, якщо врахувати пропорцію в кількості населення Росії і України, то олімпійських чемпіонів майже порівну, тобто в Росії їх більше на ту пропорцію, на яку більше населення. Таким чином всі їхні досягнення треба ділити на 3 (в реалі трохи більше чим 3 але так простіше рахувати) і отримауюмо аналог для України.
FCDK
н букмекеры не правы Динамо зделает Руби а Трабзонспорт Бенфику и тогда Динамо будет в Груповом этапе ЛЧ
serhiyhuzennyi
[/quote]
С Бавой - да, у Арса перестройка, Лион щас уже не тот...)
SergTranskarpatija
А у нас 4-ри, ДК грало в 1/2 ЛЧ, а Шахтар не вийшов із групи, грав в 1/4 (щось ЦСКА там не було??? разом із Зенітом боролись із Янг Бойзами не було час в ЛЧ грати), Стосовно іншого спорту, то чого тільки Кличко (вам про такі досягнення і не міряти а у нас їх два) Яна Клочкова (4-х кратна Олімпійська чемпіонка), Андрій Шевченко, ще з три десятки олімпійських чемпіонів і т.п. (за часів незалежної України), безліч чемпіонів світу. Якщо ти слідкуєш тільки за російськими спортсменами то не пиши херні, не позорься своєю необізнаністю, а якщо троліш то від вашого брати нічого іншого і не очікуємо.