Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
3223
2

Чемпионат Европы (мол.). Украина - Литва - 73:63

Украинская молодежка вышла в следующий этап чемпионата Европы

Чемпионат Европы (мол.). Украина - Литва - 73:63

Молодіжна збірна України, кольори якої захищає низка гравці клубів Суперліги, вийшла до наступного раунду Чемпіонату Європи, залишивши позаду грізну Литву, повідомляєофіційний сайт Суперліги.
 
У трьох матчах першого групового етапу команда Володимира Брюховецького, під керівництвом якого, нагадаємо, столичні «вовки» стали срібними призерами першості дублерів минулого сезону, здобула тільки одну перемогу.

Зате яку - над командою Литви! Рахунок матчу - 73-63 на користь збірної України, переважна більшість гравців якої представляє дублюючі й основні склади клубів Суперліги. Близькою до успіху Україна була й у першій грі з Німеччиною.
 
За підсумками трьох матчів найрезультативнішим гравцем у складі української збірної став Андрій Лебединцев, однак і представники Суперліги не пасли задніх. Зокрема, в матчі з Німеччиною захисник БК «Донецьк» Олександр Липовий відзначився 16 очками, 4 підбираннями та 3 передачами. Олександр Мішула (БК «Дніпро») додав до командного заліку 14 пунктів і 3 підбирання.
 
У переможному поєдинку з Литвою справжнім героєм став вихованець БК «Хіміка» Артем Пустовий, котрий здобув 22 очка, додавши до них 7 блок-шотів і 6 підбирань. Не менш важливу роль у перемозі відіграв форвард БК «Київ» В’ячеслав Бобров, в активі якого дабл-дабл: 14 очок + 14 підбирань + 4 передачі + 2 перехоплення + 2 блок-шоти.
 
На жаль, гра з італійцями для української збірної склалася невдало, втім варто відзначити Павла Крутоуса (БК «Київ»), який, скориставшись довірою тренера, провів непоганий матч, ставши автором 8 очок і 4 підбирань. По 7 очок здобули Максим Сандул (БК «Київ») та Олександр Мішула (БК «Дніпро»).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ove-8
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
terentyev2010
Лучше бы дали статистику по всем играм и короткие обзоры, чем так написать.