Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 июля 2011, 14:26
1927
2

Игорь ДЕДЫШИН: «Возлагаем большие надежды на Пачеко»

«Карпаты» презентовали своего новичка

| Обновлено 15 июля 2011, 14:26
1927
2
Игорь ДЕДЫШИН: «Возлагаем большие надежды на Пачеко»

Під час підписання контракту з аргентинським нападником Германом Пачеко, генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин вручив новачку команди смугасту зелено-білу футболку з 99-им номером та розповів, якої гри очікує від нього.

«Германа Пачеко, як талановитого футболіста, напевно найкраще характеризує той факт, що свого часу на нього звернув увагу один з найтитулованіших іспанських клубів «Атлетико» (Мадрид). Він провів у цьому клубі п’ять років. Це означає, що він пройшов серйозну школу. Попри те, що Герман молодий футболіст, він вже встиг пограти на хорошому рівні, в тому числі і за першу команду «Атлетико» (Мадрид). А в Сегунді він грав за «Райо Ваьєкано», де також достатньо серйозний рівень. Грав він і у двох клубах вищого дивізіону чемпіонату Аргентини. Ми побачили в ньому дуже хороші якості, яких десь бракувало нашій команді. Його вирізняють прекрасна швидкість, хороше бачення поля, потужний удар. Також він може нестандартно діяти на полі і приймати швидко рішення в складних ситуаціях. Ми сподіваємося, що з його приходом наш атакувальний потенціал зросте, а «Карпати» стануть тим клубом, у якому талант Германа, а він у нього однозначно є, розкриється повністю. У його послужному списку є й виступи за молодіжну збірну Аргентини. Тож ми покладаємо на цього футболіста сподівання, що саме виступаючи на наш клуб, він розпочне виправдовувати ті аванси, які йому видавали ще 2–3 роки тому. Ми з ним заключили довготерміновий контракт – на чотири роки і сподіваємося, що цього терміну вистачить,аби довести львівським вболівальникам, що не даремно він тут з’явився і якщо все буде гаразд, то ми будемо готові й надалі продовжити з ним співпрацю. Але про це ми будемо говорити пізніше, а зараз головне, щоб він якомога швидше пройшов адаптацію в нашій команді, зрозумів вимоги тренера, зрозумів, у який футбол грає наша команда. Але ми вже зараз бачимо, що Герман непогано виглядає. Тому очікуємо, що він вже найближчим часом почне приносити користь «Карпатам» і робити результат», – сказав Ігор Михайлович.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ALplay12
Карпаты молодцы, нельзя со старыми резервами год в год оставаться и хотеть высоких результатов, эт уже показатель что команда не потерявшийся середнячок а есть хорошие амбиции!
Rastatorba
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил