Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 июля 2011, 11:12
22105
163

Карпаты предлагали за Кожанова 14 миллионов

На очереди Артем Федецкий, по которому команда Олега Кононова продолжает переговоры

| Обновлено 14 июля 2011, 11:12
22105
163
Карпаты предлагали за Кожанова 14 миллионов

Футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) відхилив пропозицію ФК «Карпати» (Львів) щодо придбання 60% економічних прав на Дениса Кожанова, що належать донецькому клубу. Сума офіційної пропозиції, що її запропонував ФК «Карпати» за право володіння усіма правами на гравця, складала 13,7 млн. грн. (в тому числі ПДВ).

Попри всі докладені зусилля і бажання продовжити співпрацю з Денисом Кожановим, перемовини львівського клубу з ФК «Шахтар» не принесли бажаного результату. Тож зважаючи на негативну відповідь і характер перемовин між клубами, ФК «Карпати» ухвалив рішення надати футболісту Денису Кожанову можливість на власний розсуд розпоряджатися кар’єрою, реалізувавши 40 % економічних прав на гравця. Сума угоди з ФК «Шахтар» склала 9,4 млн. грн. (в тому числі ПДВ).

Необхідно зазначити, що ФК «Карпати» пішов на зустріч «Шахтарю» і мирному сценарію врегулювання стосунків між клубами з питання трансферу Дениса Кожанова, зважаючи насамперед на давні дружні стосунки між нашими клубами. Гадаємо, ніщо, а зокрема і дана ситуація, не повинно ставати на заваді зміцненню таких же стосунків в подальшому, навіть незважаючи на те, що ФК «Карпати» мав усі правові підстави, аби вимагати застосування штрафних і дисциплінарних санкцій до «Шахтаря» і футболіста Дениса Кожанова. Не сумніваємось, що таку справу ФК «Карпати» виграв би, це очевидно навіть юристу-початківцю, що ознайомився б з Контрактом №143А, укладеним між клубами і футболістом. Зрештою, привід для такого розвитку подій дав сам ФК «Шахтар», підписавши з ФК «Карпати» так звану мирову угоду щодо Дениса Кожанова. Цим донецький клуб фактично визнав порушення Контракту зі свого боку, однак ФК «Карпати», повторимось, в ім`я дружніх стосунків закрив на це очі і поставив у цій справі крапку.

Наголосимо також, що попри те, що ФК «Карпати» запропонував Денису Кожанову серйозні умови щодо продовження кар’єри у львівському клубі, вищі, аніж запропоновані гравцю в «Іллічівці», футболіст зробив свій вибір і ФК «Карпати» за це його абсолютно не засуджує. Навпаки, ми бажаємо йому успіхів у новій команді та Національній збірній України, будемо небайдуже спостерігати за розвитком його кар`єри і тішитись його прогресу, адже ФК «Карпати» є тим клубом, що дав Денису Кожанову путівку у великий футбол. Звісно, хотілося б, аби і Денис про це пам’ятав.

Переконані, що ФК «Карпати» своїми діями продемонстрував футбольній спільноті свою конструктивну позицію і бажання у мирний спосіб врегульовувати всі проблемні питання, керуючись насамперед інтересами футболістів.

Сподіваємось також на адекватну відповідь та конструктивний діалог з донецьким «Шахтарем» щодо Артема Федецького, в першу чергу в інтересах гравця, який виявив бажання продовжити свою кар’єру у «Карпатах», а львівський клуб своєю чергою має усі правові підстави надати футболісту таку можливість.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Аталанта – Фиорентина – 4:1. Бергамо – в финале Кубка. Видео голов и обзор
Футбол | 25 апреля 2024, 01:39 0
Аталанта – Фиорентина – 4:1. Бергамо – в финале Кубка. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор ответного поединка 1/2 финала Кубка Италии

Комментарии 163
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mikiller
Гривен, а не долларов и Евро!
stefashko1990
Цікаво звідки стільки грошей вся команда на transfer markt Коштує 20 млн.Думайте що пишете!!!!!
brigpost
Не знаю,кто придумывал текст этого заявления, но он для меня выглядит таким позорным. Особенно для жителей "міста Лева".
Порівняйте,наприклад, з листом запорожців турецькому султану
А те,що написали Карпати,схоже на анекдот про дуже хороброго зайця,в якого при розмові з вовком раптом закінчилися набої в рушниці
brigpost
Если б не оставили Ильичей,Кожанова отправляли бы сейчас "в легендарный Севастополь-город русских моряков".
Думаю, риторика фанов Карпат была бы гораздо острее при таком раскладе.
Но клуб все равно прогнулся бы
brigpost
Я тоже не верю в слитие матча.Но вот недавний прогиб по ситуации с Милей - это ведь факт. Конечно это прогиб на публику. Но все-таки прогиб
JaKrevedko
злобный крот — 14.07.2011 16:57
Ти тут вже цілий день ниєш на Карпати. Всім насрати на твоє експертне мнєніє. Ітак зрозуміло звідки воняє. Іди на новинах про Іллічів демонструй свій рівень інтелекту.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
platini09
Еще и ПДВ!Как за обычный товар.Неужели не могли без этого ПДВ выложить информацию?Отмороженое руководство этого клуба.О человеке ведь разговор!
LembergWestUkraine
Дякуємо за все Тобі Денис !!! Удачі тобі !!!
http://www.youtube.com/watch?v=JHFlt-yIuVk
Денис Кожанов після матчу ІМ - КЛ попрощався з вболівальниками Карпат !
knmua
злобный крот — 14.07.2011 16:57
так ещё и продажная команда,суд в Лозане скоро вынесит свой вердикт и если с Карпаток снимут очки,то буду только рад этому.
=========================
а если не снимут?! ты ж желчью захлебнешся
aligatorr08
надо было еще дольше одно место морщить!!!
kostil93
ммм....это такая шутка,типа?должно быть смешно?ну чисто по-западэнски?
SergTranskarpatija
Ну у Ворскли спонсор рівня Коломойського - і що??? якщо він жлоб!
SergTranskarpatija
Страшно собі уявити що буде якщо не нароком на яйце собі сядеш
dim
скупой платит дважды!!! про.бали такого игрока, а всему виной - жадность...
ViclyPucly
"біль"=більш
ViclyPucly
Моя думка, що Карпати "пробачили" контракт Кожанова в обмін на контракт Федецького... А ось що з цього вийде - побачимо... А майже 14млн.грн за 60% прав на Кожанова - це біль ніж достатньо!!! Ну не коштує Кожанов, при всій повазі до нього, 23 млн.грн = 2,88 млн.$...
Андрій Кардащук
1.Судя по последним событиям все так и было.
2. Не знаю. Но точно уверен что нечего лучшего, чем фарам-клуб с Металурга М не выйдет пока ним владеет Ахметов.
3.А ты вообще откуда знаешь сколько денег у Карпат. У них трансферный бюджет не больше миллиона. Хотя согласен, Дым жлоб.
На щет "соплей" и "гнилой команды" я тебе уже говорил. И согласен з Дудиго78. Чья бы корова мычала, большинство игроков арендовано детско-юнацкой академии нет, а он еще говорит что его Ильичевец супер-пупер, а все остальные "отстой". Ильичивец вылетит - чемпионат сразу станет интересней. Жаль Динамо вам подарило место в УПЛ. Надеюсь, не больше чем на год.