Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3490
16

Карпаты смогут выкупить трансфер Варанкова

...после окончания годичной аренды

Сьогодні один з найкращих молодих білоруських форвардів Андрій Варанков підписав контракт з львівськими «Карпатами» на один рік. Гравець належить київському «Динамо» і за «Карпати» виступатиме на правах оренди. Між клубами досягнуто домовленості про те, що «зелено-білі» зможуть повністю викупити права на футболіста після закінчення терміну оренди.

Андрій Варанков народився 8 лютого 1989 року в білоруському Мозирі. Саме там і починав робити перші футбольні кроки. У 2007-му талановитого нападника помітили в київському «Динамо» і Андрій переїхав до України. Пробитися до основи було не просто, тож Варанков набирався досвіду у другій динамівській команді. У матчі за Суперкубок проти «Шахтаря» у 2007 році Варанков вийшов на заміну наприкінці другого тайму і після серії пенальті зміг підняти над головою почесний трофей.

У 2009 році Андрій переходить в оренду до «Оболоні». Там починає стабільно виступати у вищій лізі і забивати голи. Через півроку – нова оренда, цього разу до «Кривбасу», за який він зіграв 34 поєдинки і забив 11 голів.

Хорошого нападника не могли не помітити тренери збірної Білорусі. Почав він з юнацьких команд, але з часом доріс і до національної збірної, за яку дебютував ще в 2007-му році. А на останньому молодіжному Євро в Данії Андрій став бронзовим призером турніру, забивши у ворота суперників два м’ячі. Це, зокрема, дозволило білорусам вибороти путівку на Олімпійські Ігри в Лондоні.

За «Карпати» Воронков виступатиме під 14-им номером.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
CTa6uJIu3aTop
Ты о чем??? Контракт имел свои сроки, эти сроки вышли)) О каком "ДЕЙСТВУЮЩЕМ" контракте ты говоришь??))
Из архива подымать не надо.. именно ДЕЙСТВУЮЩИЙ контракт))
А по поводу выкупа трансфера... так Карпаты ж никого не покупают... ну если стоимость больше мешка картошки))
JaKrevedko
По контракту Шахтар мав повідомити Карпати про оренду Кожанова в Іллічівець і запропонувати взяти його в оренду на тих же умовах (в Карпат була преференція на викуп гравця або взяття його в аренду) і Кожа міг получати в Карпатах цю зарплату і грати за Карпати. Натомість Шахта наплювала на контракт і втіхаря без шума і пилі спихнула Кожу в Ілліч.
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Андрій Кардащук
В Димінського з Ахметовим було якесь непорозуміння через пул, от я й думаю, що він мстить забираючи наших лідерів.
ШД не мав давати прова на переговори третій стороні(Іллічівець) якщо в Кожанові зацікавлена дргуга сторона(Карпати). Все це якось зплутано. Проте, я думаю, Карпати мають щось отримати, одже 40% Кожанова належать їм, 60 - Шахтарю. Сподіваюсь, після закінчення контракту Кожанов не попреться за грошима, а повернеться до Львова.
you.III
нащо шукати заміну Федецькому? як я знаю він залишається в Карпатах...
Варанков не поганий нападающий, якщо заграє в Карпатах то я думаю його викуплять.
myroslavmail
Щось не розумію при чому тут пул? А на рахунок 40%... Кожанова Іллічівець не купив, а лише оренда! Якби продала тоді Карпати і мали би щось отримати. Лист Ахмета і справді набір якогось популізми "які ви погані, а ми хороші але мені здавалось що Ахмет з Димом дружать, то може мали би знайти спільну мову... але справді щось не чисто...
Dimma-Lionov
что спорить то? никто тех контрактов невидел и неувидин никогда.может так а может этак?я по кожанову так понял что его аренда истакала в этом году правами на игрока в процентном отношении имел шахтер. в денном случае пусть даже на 1 процент прав у шахтера больше он вправе непродавать свое право на игрока пусть даже за 100 миллионов а дождаться срока прекращения аренды. что шахтер и сделал.даже если карпаты и имели первоочередное право на покупку футболиста у шахтера то чтоб убрать этот ненужный пункт функционерам шахтера нужно было установить цену на донецкого игрока---например 50 млн евро. неспорю сумма космическая. но дефакто карпаты отказываются от покупки игрока предоставляют автоматически другому клубу право на его покупку.а цена по которой шахтер продает кожанова ильичевцу это внутренне дело донетччан.понимаю---обидно но нужно было думать прежде чем подписывать такие соглашения когда игрок вроде бы играет за 1 команду а сделать с ним что хочет может команда владелец.
Андрій Кардащук
Ахметов мстить Димінському за пул, це не вина Карпат. Вони намагались викупити решту 60% Кожанова ще коли контракт не закінчився, але ШД(Ахмет) відмовився. Ти бачив їхнє "виправдання"? Ні слова про те, що Карпати мали перше право на трансфер Кожанова. Там справді щось не чисто і Карпати мають отримати, як мініму, 40% від ціни Кожанова.
myroslavmail
А навіть погоджуюсь з такою політикою але з Кожановим чому не вийшло? Я би зрозумів якби вони і справді не хотіли його викупити але якщо вже ВІДКРИТИЙ ЛИСТ з претензіями пишуть... навіть не знаю що сказати... Кожанов то в Іллічівці, при всьому бажанні
Андрій Кардащук
Варанков тільки підписав контракт з Динамо на один рік, тобто довелося б заплатити в двічі більше. А якщо не заграє? В Карпат політика така, спочатку оренда, сподобався - купляєм. Він ще не перевірений, тай повноцінний трансфер форварда нам так не потрібен, як правого захисника. Воронков на деякий час може замінити травмованих Батісту і Кузнєцова, а гідної заміни Федецькому в нас, на жаль, немає.
Андрій Кардащук
Контракт заканчивается с Динамо.
очень злобный крот
Артем Путивцев - самый дорогой трансфер "Ильичевца"
Добавлено: 11.07.11 12:17
Источник: Футбол Новости - Террикон

Артем Путивцев
Трансфер защитника молодежной сборной Украины Артема Путивцева из харьковского "Металлиста" в мариупольский "Ильичевец" стал самым дорогим в истории азовского клуба.
Прошлый сезон 22-летний харьковчанин провел в Мариуполе на правах аренды, а летом вернулся в Харьков. Позиция руководства "Металлиста" была принципиальной: больше никаких аренд. Тренерскому штабу азовцев во главе с Валерием Яремченко удалось убедить президента клуба Владимира Бойко в необходимости приобретения этого футболиста. По неофициальной информации, за Путивцева "Ильичевец" заплатил рекордные 1,5 миллиона долларов.
Интересно, что предыдущий трансферный рекорд принадлежал другому защитнику - экс-игроку запорожского "Металлурга" Дмитрию Невмываке, который обошелся в сумму в два раза меньше. Добавим, что ранее комплектация "Ильичевца" проходила исключительно собственными воспитанниками, свободными агентами или арендованными. Изменились и зарплаты футболистов. Например, арендованный у "Шахтера" атакующий полузащитник Денис Кожанов в "Ильичевце" будет получать в три раза больше, чем в "Карпатах".
myroslavmail
Так же викупляти будуть як і Кожанова
Андрій Кардащук
Взаїмно.
очень злобный крот
чё там тянуть,сразу выкупайте,Федецкого наверное уже потеряли.
dnepr-forever
Підсилення прийшло Удачі Карпатам в сезоні і єврокубках Тільки не проти ДД