Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 июля 2011, 10:48
1199
0

Игорь ОЩИПКО: «Пропустили дурацкий гол»

Защитник «Карпат» о матче против «Ильичевца»

| Обновлено 11 июля 2011, 10:48
1199
0
Игорь ОЩИПКО: «Пропустили дурацкий гол»

Однією з родзинок матчу першого туру між   «Іллічівцем» та «Карпатами» було очне протистояння на полі захисника львів’ян Ігоря Ощипка та новачка маріупольців Дениса Кожанова. Друзі в житті не один сезон були ще й партнерами по команді. Але цього разу вони опинилися по різні сторони барикади.  

– Так вийшло, що ми з Денисом зійшлися на одному фланзі, – говорить Ігор Ощипко. – Адже його поставили грати на місце правого нападаючого, а я, як завжди, грав зліва у захисті. Тому по ходу ми не раз протидіяли один одному.

– Всі чудово знають, що Кожанов і Ощипко давні друзі, футбольна доля вас звела, коли ви ще грали за юнацькі команди. Чи не позначилися ваші дружні стосунки на грі?
– Так, ми з Денисом приятелюємо вже багато років. Але сьогодні наша дружба відійшла повністю на другий план. На футбольному полі ми, можна сказати, суперники, вороги, бо відтепер виступаємо за різні команди – він грає за маріупольський «Іллічівець», а я й надалі за «Карпати». Тому там, у грі, коли кожен робить все від нього залежне заради перемоги своєї команди, приятелями ми аж ніяк не можемо бути. Інша справа поза межами поля...

– А що ти скажеш про гру загалом?
– Ми пропустили, можна сказати, такий дурний м’яч, їм просто повезло. І при цьому ми не змогли самі забити – відповісти їм. Хоча моменти у нас були хороші. Але на відміну від суперника, нам сьогодні не таланило. Хоча по грі, думаю, ми не заслуговували на поразку. 

– Якраз у тебе на початку другого тайму був гарний момент, щоб зрівняти рахунок. Ти на швидкості красиво прибрав захисника і наносив удар з меж карного майданчика, але м’яч пішов вище воріт.
– Так, в тому епізоді момент у мене насправді був такий, що треба було забивати. Правда я не забив. Чому? Не знаю, щось не получилось сьогодні...

– За тиждень на «Карпати» чекає поєдинок з «Чорноморцем». Що скажеш про одеситів?
– Вони тільки недавно, минулого року, вилетіли з Прем’єр-ліги, але одразу ж повернулися назад. Тому я думаю, що там повинен бути досить непоганий підбір гравців.

– Думаєш, обіграти «моряків» буде важко?
– Це буде наша перша гра вдома, будемо відкривати новий сезон на нашому полі. Зрозуміло, що перед нами стоятиме одне завдання – виграти. А чи важко буде обіграти «Чорноморець»? Треба буде докласти стільки зусиль, скільки необхідно для перемоги!

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.