Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 июля 2011, 14:10
5379
16

Сергей ПШЕНИЧНЫХ: «Олейник может перейти в Днепр»

Полузащитник «Металлиста» отправлен в дубль команды

| Обновлено 10 июля 2011, 14:10
5379
16
Сергей ПШЕНИЧНЫХ: «Олейник может перейти в Днепр»

Прес-служба ПЛ напередодні центрального матчу туру «Динамо» - «Металіст» поспілкувалась із захисником харків’ян Сергієм Пшеничних.

− Сергію, добре чи погано, що вже у першому турі на вас чекає такий відповідальний поєдинок?
− Це ж вирішив жереб. Таке могло трапитись і в першому, і у другому, і у будь-якому іншому турі. Звичайно, такий старт сезону примушує бути готовим на 100 відсотків вже зараз. У зв’язку із цим ми не міняли графік підготовки − все йшло за заздалегідь затвердженим планом Мирона Маркевича. Хіба що у цьому році весь період зборів зайняв менше часу, ніж звичайно. Мали все встигнути за меншу кількість часу. Спочатку 10 днів тренувались вдома, потім працювали в Австрії, а останні штрихи були зроблені знову на заміській базі.

− Чим запам’яталось нинішнє міжсезоння?
− Найбільш чорнова робота припала, як завжди, на перші дні, коли закладали фундамент фізичної готовності. За кордоном головний акцент було зроблено на спарингах. Саме тому час минув дуже швидко − навіть не встигли стомитись. Із контрольних поєдинків більше за інших сподобався останній, коли нашим суперником була національна збірна Ірану. Не можна сказати, що все виходило, але цікаво було перевірити себе на фоні такого опонента.

− «Металіст» не зрадив звичці напередодні відповідальних зустрічей зустрічатись із аматорськими командами або представниками Другої ліги…
− Так, ми зіграли з «Гірником-Спорт». Виграли з рахунком 9:0. У таких матчах, як правило, у першому таймі грає склад, наближений до того, що вийде в офіційній зустрічі. Виконуємо індивідуальні завдання, відпрацьовуємо окремі елементи, але на підсумковий рахунок не звертаємо уваги.

− У цьому матчі не було Дениса Олійника. Чутки відправляють його до Дніпропетровська…
− Так, саме через можливі перемовини Денис зараз лише тренується з командою. Гадаю, його доля вирішиться найближчими днями.

− Навесні від Мирона Маркевича неодноразово можна було почути скарги на коротку лаву запасних. Як зараз справа із конкуренцією за місце в основному складі?
− У попередньому Чемпіонаті така ситуація складалась переважно через велику кількість травмованих. На щастя, зараз командний лазарет майже звільнився. Досі не можуть грати лише Бордіян та Бланко. Тому багато охочих грати з перших хвилин. Є кому вийти і на заміну. Гадаю, це нам допоможе у досягненні результату.

− Сергію, чи дивився матч за Інтер Суперкубок України? Яке враження справили кияни на тебе?
− Безперечно, спостерігав із великою цікавістю за суперечкою «Динамо» та «Шахтаря». Матч показав, що команда Юрія Сьоміна вже зараз набрала непогані хід і форму. «Динамівцям» вдавалось майже все − і швидкісні дії, і контратаки, і стандартні положення. До речі, часто ми пропускаємо після подібних розіграшів. Тому особливу увагу цьому будемо приділяти. Проти грамотної команди буде непросто, але ми вже досягали успіху на полі «Динамо».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
salash
мені просто цікаво, а кого з УКРАЇНЦІВ буде ставити Маркевич в склад???
Дишленковича, Девіча, Едмара ???
і супернападників на додачу Вороб'я, Лисенка))))))
Ше залишився 1-2 більш менш пристойних українців Романчук, Валяєв... нє, МБ - вар'ят продати Олійника, то на поле лише натуралізованих прийдеться випускати від тих, шо вони накупили "своїх" страшно за команду
ALplay12
ребят смотрите новости выше, помойму я был всёже прав
Болела
Олейник будет большой потерей для Металла..
хотя, Девич тоже уже не так давно уходил.. )
Болела
Миша, шо ты мелешь? (с) Тимощук ушел, потому что за него 20 лямов дали..
ivtretyak
у него в контракте указаны отступные. там меньше 5 лямов точно.
ALplay12
всётки перейдёт мне кажется, и эт наверн самый громкий трансфер будет, за него явно не меньше чем за Селезня запросят. и если так будет то Днепр ваще ахеревший будет, ДК не сладко будет за второе место боротся!
kavansar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
serg6910
Пускай три Олейника прийдут но Назарика не заменит.
ivtretyak
Это ты думаешь что нормальное. Ярик жлоб. У всех в метале по окончанию контракта цирк начинается. У него отношение к нашим более предвзятое. У Луческу тоже так когдато было, но он изменился. В свое время из-за аналогичного Тиомщук ушел.
kot-7
VSE DENEG MALO ?
byrgyi76
http://fcdnipro.com/news/denis-olejnik-perexodit-v-dnepr.html
Dnipro1
[quote llloundrat — 10.07.2011 11:19]4 место для Металла в чемпионате Украины, это уже как приговор -
в точку. тока теперь надо с конца
ilusione
Да ні куди Олень не піде з метала, знову чушь несуть журналюги кляті
llloundrat
4 место для Металла в чемпионате Украины, это уже как приговор.
Steal_Me
Вот і догрався Металіст. Накупили стільки південно-американців, що дуже посередній футболіст Олійник диктує їм умови контракту, бо розуміє свою важливість. По-суті він єдиний українець в МХ більш-менш нормального рівня.
А перейде в Дніпро, то далеко не факт що стане основним гравцем.
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил