Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4031
9

Тимур ПАРЦВАНИЯ: «Мне не дали шанс даже в спаррингах»

Защитник «Динамо-2» никак не окажется в основной команде

Тимур ПАРЦВАНИЯ: «Мне не дали шанс даже в спаррингах»

Центральний захисник «Динамо-2» Тимур Парцванія вже доволі давно перебуває у полі зору тренерського штабу основної команди.

Ще за часів першого приходу до «Динамо» Юрій Сьомін брав на збори тоді ще 17-річного Тимура. Час пройшов, Парцванія декілька разів бував у таборі першої команди, але в офіційних матчах до сих пір не дебютував. З читачами нашого сайту Тимур поділився планами на майбутнє та не дуже приємними спогадами про чемпіонат Європи серед молодіжних збірних.

— Тимуре, Юрій Сьомін у одному з інтерв’ю обіцяв дати тобі шанс у першій команді. Ти його отримав?
— Так, я читав також це, але, розумієте, ми приїхали з Данії пізніше за інших. Так, я провів три або чотири тренування з першою командою, але жодного разу мене не бачили хоча б у якихось спарингах. Вважаю, оцінювати гравця лише за тренуваннями не є правильним. На жаль, у мене було лише три тренування, щоб себе проявити і цього виявилося недостатньо.

— Які подальші перспективи? Ти будеш продовжувати виступи за «Динамо-2»?
— Чесно кажучи, коли я приїхав із чемпіонату Європи, не дуже уявляв собі, куди тепер далі. Насправді, щоб перейти кудись, бажано було б пройти з цією командою збори, які я пропустив. Андрій Гусін сказав, що треба далі працювати з тим же ентузіазмом і тоді так чи інакше все буде добре. Я з ним повністю погоджуюсь — на сьогодні я залишаюсь у «Динамо-2» і продовжую готуватися. Певен, скоро дочекаюсь свого шансу.

— Я буквально вчора розмовляв з Андрієм Гусіним і він мені розповів, що серед його підопічних є футболісти, котрі мають пропозиції від посередніх клубів УПЛ, але не мають бажання до них переходити. Це випадково не про тебе?
— Ні, до мене не надходило жодних пропозицій. Насправді, я бажав би пограти у вищому дивізіоні — прийшов вже час. Проте, повторюю, якщо я залишуся у «Динамо-2» — сумувати не буду, а буду доводити, що маю право грати у основному складі.

— У чому причини провалу на Євро-2011?
— Так, це був провал, по іншому й не скажеш. Важко судити, чому так сталося. Ми їхали на Євро з метою виграти чемпіонат. Дуже довго і важко готувалися, думали, що все буде не так, як сталося. Та буває, це футбол. Ключовий матч проти Чехії ми програли. Якби там виграли — пройшли б до півфіналу. На жаль, з Іспанією ми боротися на рівних були не в змозі.

— Можна сказати, що гра з чехами була найважливішою у твоїй кар’єрі?
— Гра проти чехів була надважливою для мене та й для інших хлопців. Ми дуже нервували і, можливо, це стало причиною такого невтішного результату.
Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mukissan
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
trophim
а абхазы по-твоему - это "щирі українці"??????
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
trophim
та и куда ему до хачика???
парцвания ведь не умеет ТАК по-баскетбольному в штрафной пуками мяч отбивать.. ))
trophim
та не....
нафига "УКРАИНСКОЙ" команде "ДЫНАМО" какой-то украинец с фамилией парцвания???
шоп завалили вопросами типа - что армянин делает в "УКРАИНСКОЙ" команде????? )))))))))))))))))))))))))))))
udman11
Динамо-Киев такое ощущение что у этих ребят желание есть только деньги получать и по кабакам лазить
Динамо-Киев
желание ребят должно быть. если ты нехочешь тебя неимеют права в аренду отдавать. Видимо надо в 16лет не такие зарплаты платить как в Динамо и Шахтере. Тогда активнее будет работать
udman11
Вот не понимаю я политики Динамо, зачем перспективных ребят мариновать в Динамо-2, в молодёжном составе, отдать в аренду в другую команду УПЛ чтобы набирались опыта самые перспективные, а там если заиграют, то можно и забрать.