Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 июля 2011, 22:08
36963
317

Кожанов перешел в Ильичевец

«Карпаты» не смогли удержать своего лидера

| Обновлено 06 июля 2011, 22:08
36963
317
Кожанов перешел в Ильичевец

Как стало известно Sport.ua из надежных источников, полузащитник «Шахтера» Денис Кожанов, который провел 3 с половиной сезона в «Карпатах» на правах аренды, сегодня должен подписать контракт с мариупольским «Ильичевцем».

«Карпаты» пытались выкупить трансфер футболиста, но не смогли осилить запрошенную за украинца сумму. Кроме того, Валерий Яремченко, нынешний наставник «Ильичевца», желал видеть полузащитника сборной Украины у себя в команде. И сегодня Кожанов провел первую тренировку в составе своего нового клуба.

Напомним, что в футболке «Карпат» Кожанов провел 109 матчей, в которых отметился 18 забитыми голами. Трансферная стоимость полузащитника «Шахтера» оценивается в 1.7 миллиона евро.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 316
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Marat1909
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
taipen
Проте є ця стаття написана українською )
ViperMX
Кожанов: "Хочу продолжить карьеру во Львове"
Принадлежащий Шахтеру вингер сборной Украины, последние сезоны выступавший за львовские Карпаты, по мнению различных СМИ, может вернуться в Донецк или отправиться в аренду в Мариуполь.
"Ко мне по поводу перехода в Ильичевец никто из руководства мариупольского клуба или Шахтера не обращался", - поведал Денис официальному сайту Карпат.
"Узнал об этой информации только из СМИ. Моего желания, моего согласия на этот переход никто не спрашивал. Со своей стороны могу сказать, что у меня есть желание остаться в Карпатах и продолжить карьеру в этом клубе".
"Когда закончился срок аренды в Карпатах? 30 июня 2011 года".
"Продолжить карьеру я хочу во Львове. Карпаты второй год подряд будут играть в еврокубках. У нас в команде подобрался очень хороший и дружный коллектив, который возглавляет прекрасный тренер. Важно также, что Карпаты имеют великолепных болельщиков. И, наверное, главное то, что я во Львове женился, создал тут свою семью".
"В Карпаты я приехал игроком дубля, а сейчас не только стабильно играю за основной состав клуба, но и не раз приглашался в национальную сборную. Потому считаю, что как футболист я в Карпатах вырос, и это заметно".
"Наш тренер знает, чего и как он хочет достичь, и главное, что все футболисты очень хорошо его понимают".
"Я не вижу смысла что-то менять, когда меня все устраивает во Львове. И это касается не только моей профессиональной карьеры, но и моей семьи. Более того - куда бы меня не забросила футбольная судьба, по завершении карьеры я с семьей буду жить только во Львове. Этот вопрос мы с женой решили окончательно".
"Сейчас руководство Карпат решает с руководством Шахтера мой вопрос. Я надеюсь, что клубы договорятся между собой и я останусь во Львове. Но если нет, то придется вернуться в Шахтер".
"В Шахтере в передней линии очень много бразильцев высокого уровня, с которыми сложно конкурировать. Потому мало кому из украинцев удается закрепиться в составе".
taipen
Этот ник возможно ещё пока не банили, но насколько я понял -этоне первый твой акк тут (или не единственный), но думаю это не надолго - если и дальше будешь ерунду всякую писать.
xapyga
новость успели уже опровергнуть.а тут досихпор она как главная висит
taipen
Не было никаких проблем, правда я уже давно устанавливал - больше года тому назад помоему
Darinka
Чёрт,щас увидела в теме "трансферное окно", что Денис таки перешёл к ильичам...
Ну вот с каким психологическим настроем будет играть парень?
Как в клетку заточили...Судьба профи?
grinya_otezz
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
volunyak
Днями у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Денис Кожанов, у якого чинний контракт з «Шахтарем», начебто залишає Львів і продовжить свою кар’єру в «Іллічівці», за який виступатиме на правах оренди.
– Денисе, наскільки достовірною є інформація про те, що ти у новому сезоні гратимеш за «Іллічівець»?
– На мене з цим питанням ніхто конкретно з керівництва ні «Іллічівця», ні «Шахтаря» не виходив. Я також лише зі ЗМІ дізнався про мій можливий перехід у Маріуполь. Але мого бажання, моєї згоди на цей перехід у мене ніхто не питав. Зі свого боку можу лише сказати, що у мене є бажання залишитися в «Карпатах» і продовжити кар’єру в цьому клубі.
– Коли завершився термін твоєї оренди в «Карпатах»?
– 30 червня 2011 року.
– Де ти бачиш продовження своєї кар’єри після цієї дати?
– У Львові. «Карпати» другий рік поспіль гратимуть в єврокубках. У нас в команді підібрався дуже хороший і дружній колектив, який очолює чудовий тренер. Важливо також, що «Карпати» мають прекрасних вболівальників. І, напевно, найголовніше те, що я у Львові одружився, створив тут свою сім’ю.
– Тобто тебе у Львові все влаштовує?
– Звичайно.
– Ти у Львові вже відіграв чотири сезони. На твою думку, як футболіст, ти в «Карпатах» прогресуєш?
– Думаю, що так. Коли я приїхав до Львова, то ще ніде на серйозному рівні не грав. У «Карпати» я приїхав гравцем дублю, а зараз не лише стабільно граю за основний склад клубу, але й не раз запрошувався до національної збірної. Тому вважаю, що як футболіст я в «Карпатах» виріс, і це помітно.
– Стиль гри «Карпат» та сам навчально-тренувальний процес в команді тобі подобаються?
– Звичайно! Напевно, коли б мені не подобався той футбол, в який грають «Карпати», якби мені тут не було комфортно, якби я не відчував, що розвиваюся і прогресую як гравець, то я б і не говорив, що хочу залишитися в команді. Наш тренер знає чого і як він хоче досягти і головне, що всі футболісти дуже добре його розуміють.
– «Іллічівець» тренує Валерій Яремченко, з методами роботи якого ти добре знайомий. І саме завдяки йому ти чотири роки тому перейшов у «Карпати». У тебе немає бажання знову з ним співпрацювати?
– Справа не в цьому. Просто я не бачу сенсу щось міняти, коли мене все влаштовує у Львові. І це стосується не лише моєї професійної кар’єри, а й моєї сім’ї. Більше того - куди б мене не закинула футбольна доля, по завершенні кар’єри я з сім’єю буду жити лише у Львові. Це питання ми з дружиною вирішили вже остаточно.
– Але ж ти виріс у Маріуполі, для тебе це рідне місто...
– Маріуполь не є для мене рідним містом. Просто воно знаходиться недалеко від Донецька. Так, я там вчився у школі, в інтернаті. Але скажу відверто, бажання повертатися в Маріуполь у мене немає. Тим паче, що у мене зараз вже є у Львові своя сім’я, нещодавно народилася маленька дитина. Тобто у мене у Львові все налагоджено в усіх питаннях. Тому зараз, з маленькою дитиною на руках, щось міняти в своєму житті я не маю жодного бажання і не бачу в цьому ніякого сенсу.
– Ми говоримо про «Іллічівець». Але ти за контрактом є гравцем «Шахтаря». Чи є варіант, що ти гратимеш у донецькому клубі?
– Варіант, напевне, є. Адже за контрактом я належу саме «Шахтарю». Зараз керівництво «Карпат» вирішує з керівництвом «Шахтаря» моє питання. Я сподіваюся, що клуби домовляться між собою і я залишуся у Львові. Однак, якщо ні, то змушений буду повернутися в «Шахтар».
– А ти бачиш себе у складі команди Мірчі Луческу?
– У «Шахтарі» в передній лінії дуже багато бразильців високого рівня, з якими важко конкурувати. Тому мало кому з українців вдається закріпитися у складі. А сидіти на лаві запасних ніхто не хоче, кожен хоче мати якомога більше ігрового часу. Тому або вони йдуть в оренду, або взагалі переходять в інші клуби.
– На твою думку, на що «Карпати» можуть розраховувати в новому сезоні?
– Сезон, як і минулий, буде складним. Але вважаю, що команда повинна виступити краще. У Лізі Європи ми вже не будемо новачками, у гравців є досвід. Сподіваюся, що він нам допоможе. Але в той же час необхідно, щоб було побільше кваліфікованих гравців, бо грати через 2-3 дні не просто. Адже окрім Ліги Європи не можна забувати і про чемпіонат та Кубок України. Тим паче, що конкуренція в українському футболі з кожним роком зростає. Завдання потрапити в єврокубки ставлять перед собою більше половини команд Прем’єр-ліги. До тих клубів, які цього сезону гратимуть у Європі, додадуться «Таврія», донецький «Металург», «Арсенал». Почали говорити про єврокубки і в «Зорі» та «Іллічівці»...
– Якщо «Карпати» фінішують знову п’ятими, вболівальників команди це влаштує?
– Думаю, що ні (посміхається – Авт.). Адже до хорошого людина звикає дуже швидко. Навіть цього року вже можна було почути від декого незадоволення, чому ми не піднялися вище. Та ми й самі, гравці, дуже хочемо вже не лише боротися за медалі, а й їх здобути. Вважаю, що це завдання нам під силу. Адже ми вже два роки граємо практично одним складом, добре розуміємо один одного, у нас чудовий мікроклімат в команді.
veek
Ткачук і Голодюк гравці основного складу. Я говорю про дублерів, які так заважають тренеру заробляти на відкатах з трансферів. Яка у вас у Львові була радість за молодь на початку 2011 року. А тепер осталось тільки зіпсоване повітря.
ViclyPucly
Дурниці пишеш... Перше, турнір дублерів і прем`єр ліга, це абсолютно неспівставні турніри. Друге, молодь постійно залучається до основи (Ткачук, Голодюк, Петрівський), але ж і гравці основи в більшості молоді!!! куди ж тоді їх дівати? А що до "системи відкатів" - це взагалі дурня.
veek
У Карпатах Конан вже налагодив систему відкатів, так що на подальший п...рогрес надіятися нічого. Така ситуація була і у Металісті, де після "лазерної" селекції команда просто перестала грати. Для фанів ФК Карпати маю одне питання: де тепер грає ваша "золота молодь"? ті що виграли турнір дублерів. Не морочте собі голови марними надіями.
ViclyPucly
Ти як завжди "доброзичливий", але все ж прочитай свіжішу інфу http://football.sport.ua/news/130948, це все просто СЛУХИ!!! А от де будуть Карпати і де Іллічі, побачимо в турнірці по завершенні чемпіонату.
proffesor777
тю...и нафига
veek
Нехай тепер іспанців купують
volodymyr_kharchuk
Донецькі просто охірєли!!! Ахметов не захотів продати хорошого гравця, який йому не потрібний у команду яка принаймі грає у Європі. Зато бесплатно буде гробити його в Іллічів, і сподватися що вони знову не вилетять. Якщо хтось поділяє думку що один олігарх має кілька клубів то робіть висновки!!!
малевич
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Eugenich
У Рината Леонидовича свои планы на Ильичевец на этот сезон, а цену клуб назвал. Значит не сильно нужен Карпатам. Футболист и там может раскрыться во всей красе, как тот же Гладкий в ФК Харьков.
ivtretyak
естественно. сколько в прошлом сезоне Карпаты нервов потартили шахтерам? Вот и заьрали игрока. Шахте он стопудов ненужен. а цена полтора ляма для Кожпанова более чем достаточна.