Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1804
1

Карпаты вернулись домой

Команда Олега Кононова завершила свой учебно-тренировочный сбор

Сьогодні ввечері «Карпати» повернулися до Львова з двотижневих навчально-тренувальних зборів, які «зелено-білі», як і минулого літа, провели у австрійському містечку Валькзее.

Літак з карпатівською делегацією на борту приземлився у львівському аеропорту о 20:00. Багатьох гравців зустрічали дружини і рідні. Настрій у гравців та тренерів був хороший – відчувалося, що всі дуже раді поверненню додому. Навіть далеко не літня погода аж ніяк не вплинула на гарний гумор «зелено-білих». А місто Лева зустріло свою команду прохолодою та невеличким дощиком. Кіпер Мартін Богатінов, щойно вийшовши на вулицю, жартома сказав, що у нього таке враження, ніби він все ще знаходиться у австрійських Альпах.

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов розповів журналістам, які зустрічали команду в аеропорту, що завтра у гравців буде вихідний, а з понеділка розпочнеться безпосередня підготовка до матчу першого туру нового чемпіонату України. Нагадаємо, що його «зелено-білі» проведуть рівно за тиждень, 9-го липня, у Маріуполі проти місцевого «Іллічівця».

У розмові з журналістами Олег Георгійович розповів, що команда добре попрацювала на зборах, повністю виконала запланований обсяг роботи і наразі перебуває в хороших кондиціях. При цьому керманич «зелено-білих» наголосив, що він особливо задоволений тим, що в Австрії обійшлося без серйозних травм.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил