Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 июня 2011, 11:52
7800
138

Карпаты не обыграли Зестафони

Команда Олега Кононова провела контрольный поединок

| Обновлено 28 июня 2011, 11:52
7800
138
Карпаты не обыграли Зестафони

Товариський матч між «Карпатами» та «Зестафоні» і справді був товариським. Рік тому «зелено-білі» у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи отримали грузинську команду, з якою провели два матчі. Але тодішні вояжі в Грузію (чи то Джорджію – так тепер варто називати цю державу) запам’яталися не лише футболом, але й незвичайною атмосферою та новими знайомствами. Хоча минуло немало часу, та пам'ять про двосторонні відвідини залишилася, відповідно, було про що поговорити і гравцям, і тренерам, і працівникам клубу. Зокрема, прес-секретар «Зестафоні» розповів про те, як святкували у місті перше чемпіонство їхнього клубу. За його словами, місцева торсида спустошила весь стратегічний запас вина. Тепер грузини готуються до матчів Ліги чемпіонів, де на них чекає молдовська «Дачія».

Щоб якісно підготуватися до нового сезону і «Карпатам», і «Зестафоні» був потрібен якісний спаринг-партнер. В принципі, можна сказати, що обидві команди залишилися задоволеними. Хоча голів у цьому матчі не забили, але ті хто його бачив, у жодному випадку не скажуть, що гра була нудною. Навпаки, гострих моментів не бракувало, так само як великої кількості боротьби. Наприкінці матчу ситуація на полі стала більш напруженою. Австрійський суддя десь загубив контроль над грою, а цього робити не варто, особливо в товариських матчах. Ледь не доходило до масових сутичок, та в ролі дипломата виступив Сандро Ґурулі, який намагався заспокоїти обидві сторони. Правда, вже після фінального свистка, гравці по-братньому обнялися і покидали поле без жодних образ. Вся справа в емоціях – це ж збори...

Можна без перебільшення сказати, що гра тривала під контролем «Карпат». Якби на першому місці стояв результат, то «зелено-білі» його досягли б. Загалом дивно, що львів’яни пішли з поля без забитих голів – моментів то в них не бракувало. Найреальніший і найстовідсотковіший був у македонця Мансура Куртіші, який перебуває на оглядинах. Якимось дивовижним чином воротар «Зестафоні» буквально подарував йому м’яча – залишилося просто пробити у рамку. Нападник ніби зробив усе вірно: перекидував голкіпера, але перекинув і перекладину. Також варто відзначити моменти у Лукаса та Дениса Кожанова, які, хоч і не були такими ідеальними, як в Куртіші, але несли загрозу воротам Квасхвадзе. Загалом «Карпати» грали натхненно та впевнено – відчувається, що робота на зборах ведеться цілеспрямовано: команда поступово набирає хорошу форму.

По перерві Олег Кононов оновив склад. На поле вийшла інша одинадцятка і задала грі нового темпу. Активно карпатівці виглядали в атаці, кількома хорошими передачами запам’ятався Олег Голодюк, який кілька днів тому приєднався до табору «зелено-білих». Дуже непоганого удару по воротах «Зестафоні» завдав Гудима – зовсім трохи бракувало точності. А наприкінці матчу він же віддав дуже хороший пас на хід Зеньову: той втікав від захисників і на високій швидкості сильно пробивав у верхній кут воріт, але трохи не влучив.

Грузинська атака також завдала кількох непоганих ударів, але обидва карпатівські воротарі зіграли на високому рівні. Зокрема, у другому таймі Андрій Тлумак у красивому стрибку відбив м’яча після сильного штрафного. Чимало клопотів оборонцям створив гострий нападник «Зестафоні» Джаба Двалі, якого львівські уболівальники мають пам’ятати через його лисину. Однак і в тих випадках, коли йому, чи його партнерам, таки вдавалося проходити захисників, надійно діяли голкіпери. Тож фінальний свисток зафіксував нульову нічию, але сама гра аж ніяк «нульовою» не була.

«Карпати» - «Зестафоні» - 0:0
«Карпати»:
Богатінов (Тлумак, 46), Федецький (Гірський, 67), Мілошевіч (Балажіц, 67), Борха (Петрівський, 67), Ощипко (Ковачевіч), Ґодвін (Гудима, 60), Худоб’як (Леандріньо, 60), Ґурулі (Зеньов, 60), Кожанов (Голодюк, 60), Куртіші (Ткачук, 60), Лукас (Кополовець, 60).
«ЗЕСТАФОНІ»: Квасхвадзе, Ґонґадзе, Оніані (Кобахідзе, 46), Хідешелі, Ґаґошідзе (Даушвілі, 46), Ґетсадзе (Дзарія, 46), Ґорґіашвілі, Бабунашвілі (Двалі, 46), Чанкотадзе (Ґріґалашвілі, 46), Сардалішвілі (Апціаурі, 46), Цінамдзгвршвілі (Ломія, 46).

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Не понимаю, как он оказался в сборной». Ващук раскритиковал игрока Украины
Футбол | 27 марта 2024, 14:11 17
«Не понимаю, как он оказался в сборной». Ващук раскритиковал игрока Украины

Бывший защитник сборной Украины не считает, что Таловеров соответствует уровню национальной команды

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Комментарии 138
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sania-ok
__________________________________________
Твоє Дніпро навіть в груповий етап ЛЄ не увійшло!
sania-ok
______________________________________
Всі матчі, які Шахтар програв йому не були потрібні!
Дві гри з Барселоною також не були потрібні!
І перша поразка на Д-Арені від супер клубу Оболоні також була не потрібною грою!
Dneprfan11, якщо ти хоч трішки розумієшся в футболі, то зрозумій, що це товариські ігри - тут основне набрати форму до сезону, результат тут не головний!
КРИСТИНА
"Карпати"-"Динамо"(Дрезден)- 2:1
КРИСТИНА
Dneprfan11 — 29.06.2011 10:07
КРИСТИНА — 29.06.2011 09:58
Dneprfan11 — 29.06.2011 08:48 не можете обыграть любителей из Грузии т...
выиграли но учти тот факт что шахтеру игра была не нужна
____
я знаю один факт-выиграли!
КРИСТИНА
myroslavmail — 28.06.2011 23:43 А взагалі то, мене з самого дитинства багато людей називали "Мирон" почувши "Мирослав", це й досі інколи продовжується. Мене це дратує ось я і вставив свої 5 копійок але ні всякому разі нікого не хотів образити!
____
наразі міг всього цього і не писати.Зрозуміло ж було,що зачепило,бо твойого імені стосується!))
Щодо "образити",то ми тебе знаємо не один день.Ти не з тих,хто ображає!Не перший день на спорт.юей)
JaKrevedko
Я в ахуЕ. Тут фани Карпат спокійно подискутували із фанами Металіста без фанатизму, а якийсь троль Днепрфан(!!!) з розгону головою об стінку. Ну як то кажуть в сімї не без ххх.
myroslavmail
А ми знайомі? Не пам'ятаю користувача "Tolko_FAKT"
Tolko_FAKT
Мирослав как дела? )
myroslavmail
Привіт, та все ок, я без агресії, я не сприймав це як щось особисте, хоча тільки що перечитав свій пост ще раз і розумію, що мабуть комусь так може здатись... але смайлик же ж стоїть в кінці А взагалі то, мене з самого дитинства багато людей називали "Мирон" почувши "Мирослав", це й досі інколи продовжується. Мене це дратує ось я і вставив свої 5 копійок але ні всякому разі нікого не хотів образити!
КРИСТИНА
myroslavmail — 28.06.2011 22:53
Помітив дивну бурхливу активність і перечитавши все - з ОДНИМ хочу не погодитись! Мирослав і Мирон це різні імена, тому Мироськами - Мирославів називають, а не Миронів! Так, це до тебе балакливий LembergWestUkraine
___
привіт! ти все правильно пишеш!але не будь таким прискіпливим-він жартував!)))
myroslavmail
Помітив дивну бурхливу активність і перечитавши все - з ОДНИМ хочу не погодитись! Мирослав і Мирон це різні імена, тому Мироськами - Мирославів називають, а не Миронів! Так, це до тебе балакливий LembergWestUkraine
КРИСТИНА
Бажаємо "Карпатам" класно підготуватися до сезону!!!!!))
Ми вас любимо!!!!!!!!!!!!!!
КРИСТИНА
а почали з Міська та Мироська!
КРИСТИНА
ого,яка дискусія!
LembergWestUkraine
Класно було б !
JaKrevedko
Так шо певно хлопці Кононову сподобались.
JaKrevedko
Ти подивись Карпати Зестафоні хто грав: Гірський і Гудима. Через пів години матч із Динамо Дрезден і там в складі також є Гірський і Гудима. Весь склад на матч:
Тлумак, Гірський, Балажіц, Мілошевіч, Федецький, Ткачук, Голодюк, Гудима, Кополовець, Леандріньо, Зеньов.
LembergWestUkraine
Треба нашу молодб львівську підтягувати , Кака Дим не купить , а всякі Лео і Тіаго нічим не кращі за Гудиму і Бідловського ... Награвати треба своїх ... Ато подуріли з тою бразилією , скоро за ЗБУ гратимуть з ФК Львова хіба !
Tolko_FAKT
Тогда про Майдану забыл.
Kot-kharkiv
А я возвращаю тему в русло футбола