Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 июня 2011, 18:13
1353
0

Встреча Оболони и СКИФА не состоялась

Матчу помешали... вузовские экзамены

| Обновлено 26 июня 2011, 18:13
1353
0
Встреча Оболони и СКИФА не состоялась

Напередодні завершення двотижневого тренувального збору в Новопавлівці наставники столичної «Оболоні» вирішили провести ще одну двосторонку. Вона була запланована на ранок. Спочатку передбачалося, що в цей день кияни зіграють з сімферопольським аматорським ФК «СКІФ».

Але через те, що в цій команді багато студентів, котрі зараз складають іспити у вузах, гру відмінили. Отож, пивовари розділилися на «жовтих» та «помаранчевих» і зіграли два тайми по півгодини. І знову в цьому поєдинку забитих м’ячів не було. Хоча на цей раз гостроти біля воріт обох команд вистачало.

А після обіду оболонці відправилися на екскурсію в Балаклаву. Така поїздка проводиться щоразу, коли команда приїжджає на збір в Крим і на фарт хлопці знову піднялися на гору. Всі без виключення. Правда, на цей раз їм не вдалося побачити в морі стрибаючих дельфінів, зате морські хвили розрізали безліч катерів, котрі у цей вихідний день возили по морю численних туристів.

Повечерявши в місцевому ресторані команда пізно ввечері повернулася на базу. В неділю планується лише ранкове тренування, після котрого кияни вирушать поїздом в столицю. Відтепер вони до стартового матчу з «Шахтарем» готуватимуться дома. 2 липня «Оболонь» зіграє останній контрольний матч на центральному стадіоні Хмельницька з місцевою командою.

Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.