Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 24 июня 2011, 11:19
13378
27

Волынь нашла инвестора

Нардеп Игорь Палыця может купить луцкий клуб

| Обновлено 24 июня 2011, 11:19
13378
27
Волынь нашла инвестора

У фінальній стадії знаходяться переговори відносно купівлі акцій ТзОВ «ФК «Волинь» Народним депутатом України Ігорем Палицею. За словами діючого президента клубу Василя Столяра, інвестору належить 50 відсотків. Вливання нових фінансових потоків дозволяє очікувати у новому сезоні серйозних змін на краще.

39-річний Ігоря Палиця є корінним лучанином. Закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки. На Волині його пам’ятають ще за часів існування українсько-латвійського СП «Мавекс». Пізніше Ігор Петрович залишив Луцьк і оселився у містечку Яремче на Івано-Франківщині. Тут він продовжив роботу у нафтовому бізнесі. У 2004 році отримав звання Заслуженого економіста України. Наразі Ігор палиця є головою правління ВАТ «Укрнафта». До українського парламенту потрапив у 2007 році за списком блоку «Наша Україна - Народна самооборона».

До слова, Ігор Петрович зацікавився не лишень футболом у рідному місті. Він виступив меценатом у кількох важливих для Луцька проектах. Долучився до реконструції Театрального майдану, будівництва спортивного майданчика для ВНУ та бере участь ще у кількох програмах. Не виключено, що бізнесмен і політик знову перебазується З Яремчі у Луцьк.

fcvolyn.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фаны Арсенала издевками проводили Зинченко на замену в игре с Астон Виллой
Футбол | 15 апреля 2024, 12:59 18
Фаны Арсенала издевками проводили Зинченко на замену в игре с Астон Виллой

Александр переживает непростые времена в лондонском клубе

Челси продлил контракт с Мудриком на один сезон – источник
Футбол | 15 апреля 2024, 16:35 3
Челси продлил контракт с Мудриком на один сезон – источник

Правда, эта информация не слишком стыкуется с тем, что сообщалось ранее

Комментарии 27
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
morales35
Может теперь отпустят Кварца в шоу-бизнес?
nekton
Та тут до ворожки не треба ходити. Ясно, що чувак планує по луцькому округу йти в народні депутати.
DmitryKogan
Ну что сказать, дай Бог.. чтоб у Волыни наконец было все хорошо. И пох кто там инвестор.. и какие договорняки она будет катать с п*рдью. Главное чтоб развивался клуб.
Желаю удачи!
Serty1984
Будуть гроші, договорняків не буде!
Edmar_KH
Ждем договорняк Волынь - Днепр
Edmar_KH
"Политологи утверждают, что г-н Палица и сейчас не теряет связей с Игорем Коломойским, лоббируя интересы бывшего работодателя."
SvLutsk
Волинь наскільки мені відомо акціонерне товариство, тут мабуть помилка.
seregaDD.
ну щастя вам.
может типерь сливать глисту небудите.
citywood
Что за бред, акции ТзОВ «ФК «Волинь», это как?
Какие акции могут быть у ООО?
SvLutsk
Сукупні статки сотні найбагатших людей України перевищують річний бюджет держави. Серед багатіїв виявився 22 народні депутати, з них 16 входять до фракції Партії регіонів. Весь чиновний люд з рейтингу «коштує» половину всього списку «Forbes».
Сукупні статки 100 найбагатших українців складають $56 млрд. «Якщо розділити на всіх жителів України, вийде по $1224 на кожного. З них $350 – внесок найбагатшого українця Ріната Ахметова», – пише видання, відмічаючи, що сукупний бюджет України становить трохи більше $40 млрд. А капітал найбагатшої людини планети – мексиканця Карлоса Сліма (телеком) – на $18 млрд більший від «вартості» всієї української сотні.
До рейтингу потрапили 16 нардепів з фракції Партії регіонів, які «коштують» понад третину від загальної вартості сотні - $20,37 млрд: Ахметов, Веревський, Богуслаєв, Скударь, Хмельницький, Янковський, Климець, Савчук, Клюєв Сергій, Фельдман, Звягільський, Климов, Ландик, Глусь, Іванющенко, Пригодський.
Шість народних депутатів з інших фракцій мають статки $3,59 млрд: Жеваго (БЮТ), Васадзе (позафракційний), Буряк (п/ф), Сігал (п/ф), Палиця (НУНС), Тополов (НУНС).
В уряді працюють три віце-прем’єри з статками $1,28 млрд: Тигипко, Колесніков, Андрій Клюєв.
Також в рейтинг потрапили голова Ради Нацбанку Порошенко ($866 млн), мер Києва Черновецький ($745 млн) і голова СБУ Хорошковський ($426 млн).
Таким чином загальні статки 28 чиновників та обранців склали понад $27 млрд, або половину від загальної «вартості» сотні українських капіталістів.
«Forbes» оцінював статки найбагатших українців за оцінкою вартості належних їм активів. До рейтингу не ввійшли деякі визначні постаті, які не мають українського громадянства: пітерський партнер Ахметова Вадим Новинський ($2,7 млрд), «мукачівський» американець Олександр Ровт ($1,7 млрд) та «донецький» грек Леонід Юрушев ($890 млн).
.....
61 Палиця Ігор
ПЕК 178
Нардеп від НУНС...
178 міліонів, якщо правда, то міліонів 5-6 перед виборами кине, стількиж Столяр може вижме, кварц якогось нового Шарпара, Девіча впарить Ярославському за 2-3 лімона, так лімонів 15 назбирається. для Єврокубків маловато, але Кварц може і потягнути, жаль тільки що знайшли так пізно, часу для нормальної селекції мало, по ходу чемпу будуть знову брати всіх без розбору, оптом і в розніцу, якщо повезе, і найдуть нових Бутко, Хачеріді, Лужного з Тимощуком, то і зароблять нехіло на трансферах, і завдання повиконують.
Приват
ALplay12
ну и нормально, вы чужие деньги не считайте, хочет - пусть влаживает, мужик нормальный, свой город поднимает, бабло имеется... нето что некоторые..
Odyssey_MKH
точно Кварц его под себя подмянет)
Geoman
Украинский вариант старого анекдота:
Гражданином Непала может быть любой человек, который был зачат неПАЛКОЙ и неПАЛЬЦЕМ.
Djum1979
ЫЫЫ, чувак н понимает куда лезет, Кварц жеж его обдерет как липку и снова будет говорить что денег нету...
Rututu
Закончится тем что будет указывать кому и где играть .Кварц терпнть долго не будет - пошлет и уволится
theromario
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Pukanych
Игорь Палица - пешка Коломойского, Днепр разжился еще одним фарм-клубом
Santiago_66
Держись страна, Кварц наступает ))) правда волынь много сливает, у нас может быть чемпионат, у которого чемпион будет определен ище до его начала(((
FlyBer_lg
А мне кажется ничего не изменится.. абсолютно..