Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 24 июня 2011, 07:06
2237
0

Майкон возвращается в Волынь

Команда Кварцяного проведет пять спаррингов на сборе в Ялте

| Обновлено 24 июня 2011, 07:06
2237
0
Майкон возвращается в Волынь

Після тижня втягувального підготовчого періоду, «Волинь» у вівторок, 23 червня, вирушила на навчально-тренувальний збір до Ялти, де команда пробуде до 2 липня. За планами зборів передбачено проведення ряду спарингів, перший з яких відбудеться вже у п'ятницю, а суперником лучан виступатиме криворізький «Кривбас». Також заплановані контрольні матчі проти армянського «Титану» (27 червня), сімферопольської «Таврії» і полтавської «Ворскли» (обидві гри відбудуться 29 червня), та «Кримтеплиці» з Молодіжного (2 липня).

Щодо змін у складі команди, то по завершенні контракту залишив «Волинь» захисник Владислав Ващук, орендовані гравці донецького «Шахтаря» Богдан Бутко та Віталій Гошкодеря і харківського «Металіста» - Володимир Лисенко. Не буде у команді і двох румунів - півзахисника Соріна Парасківа та нападника Адріана Няги.

Відносно кадрового поповнення, то наразі підписано контракт лише з македонським захисником Ванче Шиковим. Також після завершення терміну оренди до команди повертаються бразильці Майкон Олівейра, котрий виступав за бухарестське «Стяуа», та Густаво, який останній рік провів у одному з бразильських клубів. Крім того, на перегляді у команді перебуває ряд потенційних новачків, про яких буде повідомлено пізніше.

fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.