Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 июня 2011, 08:41
1205
0

Иван МИЛОШЕВИЧ: «Тлумак спасал нас трижды»

Футболист «Карпат» поделился впечатлениями после матча с «Видеотоном»

| Обновлено 23 июня 2011, 08:41
1205
0
Иван МИЛОШЕВИЧ: «Тлумак спасал нас трижды»
Иван Милошевич

Так вже склалися обставини, що у товариських матчах, де можна робити необмежену кількість замін, найбільше ігрового часу на полі проводить Іван Мілошевіч. У грі проти «Відеотона» сербський захисник знову відіграв більше за інших.

– «Відеотон» не зовсім можна вважати нашим першим суперником, все ж ми почали зі «Скали». Але якщо говорити про якісного опонента, то угорці і справді ним були. Саме тому я задоволений нашою грою. Так, далеко не все нам вдавалося, все ж ми тільки 10 днів тренуємося після відпустки. Думаю, що як для початку виглядало усе досить непогано. Але час на виправлення помилок ще є, тому ми продовжимо працювати, щоб усе було добре.

– Ти, як завжди, відіграв більше за інших...
– Мені це до душі. Просто я розумію, що на зборах краще грати якомога більше, аби бути краще підготовленим до матчів у чемпіонаті.

– «Відеотон» тобі сподобався?
– Це ж чемпіон. А в Угорщині чемпіонат непоганий, тому стати першою командою там не просто. У сьогоднішній грі «Відеотон» показав свій рівень, і що вони не просто так стали кращою командою. Добре, що нас виручив Тлумак, який тричі реально врятував команду. Вже у другому таймі нам вдалося краще налагодити ігрові зв’язки, взяти гру під свій контроль і забити.

– В угорській команді є кілька балканців...
– Я їх знаю. Ще перед грою був в курсі, що там виступають кілька сербів та чорногорців. Ми пересікалися з ними у чемпіонаті Сербії.

– Умови в Австрії тобі підходять?
– Звичайно! Тут просто супер. Все необхідне є в готелі та на тренувальних полях. Нема жодних проблем з відновленням, кухнею та іншими футбольними необхідностями.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.