Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
2186
10

Вадим РАБИНОВИЧ: «Сборы ПЛ вызвали новые вопросы»

Президент «Арсенала» продолжает бомбардировать ФФУ открытыми письмами

Вадим РАБИНОВИЧ: «Сборы ПЛ вызвали новые вопросы»
Вадим Рабинович

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ президента ФК «Арсенал» (Київ) Вадима РАБІНОВИЧА до Федерації футболу України

Я вкотре вимушений звернутися до Федерації футболу України, а також до всієї футбольної громадськості через протиправні дії керівництва Прем’єр-ліги, якій ФФУ довіряє проведення змагань у вищому дивізіоні українського футболу.

Чергові загальні збори, проведені ПЛ, викликали ще більше запитань. Особливо у фінансовій сфері. Я вже звертав увагу ЗМІ на перевищення витрат збоку апарату ПЛ, але на мої конкретні зауваження на зборах не було жодної реакції... Втім всім очевидно, що ПЛ працює із значними фінансовими порушеннями. Зокрема, у звіті, підписаному головним бухгалтером ПЛ Н.Станкевіч, зазначено: щорічні внески ФК «Арсенал» враховані у фактичних витратах ПЛ щодо здійснення арбітражу та пов’язаних із цим статтях. Але при розподілі прибутку ПЛ від діяльності та реклами про «Арсенал», а також про такі клуби, як «Динамо», «Кривбас», «Дніпро» говориться, що вони начебто «не сплачували внески», що є наявним протиріччям з бухгалтерськими документами. Більш того, чиновники ПЛ не вважають за потрібне розподіляти прибуток від рекламних та спонсорських грошей серед означених клубів (заодно вважаючи, що платити «Металургу» (Запоріжжя) та «Севастополю» вже запізно, бо вони «вилетіли» у першу лігу, а платити «Олександрії» та «Чорноморцю» зарано, бо вони тільки увійшли до ПЛ).

Подібні фінансові махинації є незаконними, це очевидно. Чиновництво ПЛ розподіляє гроші непрозоро і нечесно, ставлячи під питання взагалі своє право через це керувати змаганнями у вищому дивізіоні українського футболу.

Я також категорично проти того, щоб надавати ПЛ право визначати час початку матчів у сезоні 2011-2012. ПЛ хоче забрати собі чергові права, хоча довели наочно, що просто не може розпоряджатися ними правильно та керувати процесом. Хто забув, нагадаю — влітку минулого сезону ми мали випадки, коли чиновники ПЛ призначали у спекотні дні ігри на 14-00 або 16-00, ставлячи під загрозу життя та здоров’я футболістів. Команди на полі вимушені були переривати гру майже не кожні 20 хвилин. Некомпетентність, байдужість, ігнорування інтересів футболістів – ось методи керівництва ПЛ.

І я знову звертаюсь до ФФУ: так чи може при подібному стані речей ПЛ професійно здійснювати керування вищим дивізіоном українського футболу? Гадаю, це питання нериторичне – і вирішити його вимагає час!

Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом
Футбол | 25 апреля 2024, 19:47 9
Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом

Украинский вингер покинет лондонский клуб, если поступит солидное предложение

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
conquistador
щорічні внески ФК «Арсенал» враховані у фактичних витратах ПЛ щодо здійснення арбітражу та пов’язаних із цим статтях. Але при розподілі прибутку ПЛ від діяльності та реклами про «Арсенал», а також про такі клуби, як «Динамо», «Кривбас», «Дніпро» говориться, що вони начебто «не сплачували внески», що є наявним протиріччям з бухгалтерськими документами. Більш того, чиновники ПЛ не вважають за потрібне розподіляти прибуток від рекламних та спонсорських грошей серед означених клубів (заодно вважаючи, що платити «Металургу» (Запоріжжя) та «Севастополю» вже запізно, бо вони «вилетіли» у першу лігу, а платити «Олександрії» та «Чорноморцю» зарано, бо вони тільки увійшли до ПЛ).
......................................................
Де гроші, Віталік
olegm555
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
borisvk.cv
Воротят в ПЛ что хотят, а с Рабиновичем не делятся Тут еврей прав, надо их как-то приструнить, или менять. но пока у власти те кто у власти ничего не изменится, ни в какой сфере, будь то футбол образование или малый бизнес.
skrypchuk
"Бей жидов и почтальонов , а почтальонов за что?"-анекдот с "бородой"
platini09
Самый ярый сторонник ПЛ и отец-основатель,превратился в главного врага!А вообще-то что он жалуеться в ФФУ?Владельци клубов являються главными и последними вершителями судеб чиновников ПЛ.Собрались и дали пинка под зад всей этой кагале.И всех проблем!
Mr.Teash
Ремарка "без обид" – это, наверно, как идикатор интернациональной, или межрассовой солидарности, да?.. Ибо, в твоей пламенной речи всё явно недвусмысленно сказано: погром жидов – наша национальная забава...
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Mr.Teash
Вадик таки прав... Ну, хто в таких ботинках ходют на Привоз?!..
zhyr
это он в ерврейской вышиванке (на цветных нитках сэкономлено)?
orl104
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил