Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1461
5

Игорь ДЕДЫШИН: «База Скиф - плюс для львовского спорта»

Генеральный директор «Карпат» встретился с руководством Львовского университета физической культуры

Игорь ДЕДЫШИН: «База Скиф - плюс для львовского спорта»
Игорь Дедышин

Генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин поділився з Інформаційний центром клубу враженнями від зустрічі з керівництвом Львівського державного університету фізичної культури щодо співпраці.

– Враження у мене лише позитивні. Ми не лише поспілкувалися, а й оглянули базу стадіону «Скіф», подивилися як відбувається її реконструкція, що вже зроблено. Також нас ознайомили з перспективами найближчого майбутнього. Відчувається, що вся ця територія спорткомплексу, яка ще донедавна абсолютно не відповідала вимогам як для нормальної навчальної роботи зі студентами, так і для тренувань професійних спортсменів, після завершення всіх робіт з реконструкції вдихне нове життя і в Львівський університет фізичної культури, і в футбольне середовище нашого регіону, і загалом спорт Львівщини. Львів’яни отримають дуже хороший спортивний об’єкт, який можна буде використовувати на високому професійному рівні. Це однозначно великий плюс для всього львівського спорту. І, звичайно, що ФК «Карпати» також себе тут бачить. Зараз ми ведемо перемовини з керівництвом університету фізкультури про відкриття тут відділення нашої Академії. Для цього на цій базі будуть всі умови. Ми також готові долучитися інвестиційно до цього проекту, щоб його довести до стану повноцінного спортивного комплексу, який зможуть експлуатувати не лише футболісти, а й представники інших видів спорту. Ми готові до серйозної конструктивної співпраці і бачимо в цьому проекті велику перспективу.

– Тобто нинішні переговори можуть втілитися у створення нової футбольної Академії?
– Не будемо стверджувати, що це буде нова Академія. Це може бути й удосконалення матеріально-технічної бази, суттєве покращення умов роботи нашої вже існуючої Академії, розширення можливостей не лише для навчально-тренувального процесу, а й для відновлення та реабілітації гравців у процесі їх підготовки до матчів та після них. Тут така можливість буде і ми робимо на цьому акцент. Тобто ми прагнемо мати всі умови для повноцінної підготовки молодих футболістів. Окрім того, я вже бачу, що на цьому стадіоні будуть всі умови для проведення офіційних матчів нашої молодіжної команди, «Карпат-2». Переконаний, що і футболісти обох команд, і вболівальники матимуть чимало переваг від того, що ігри будуть проводитися саме на стадіоні «Скіф».

– Чи відчуваєте ви підтримку влади в цих починаннях?
 – Звичайно, в даний момент ми проводимо конструктивний діалог з владою, яка чудово розуміє, що необхідно вдихнути нове життя в цю територію. Адже коли тут буятиме футбольне і спортивне загалом життя, то кошти, які держава інвестує в цей об’єкт, будуть працювати. Відповідно, коли тут буде повноцінне спортивне життя, то й сам об’єкт буде утримуватися на належному рівні. Тому в цьому питанні у нас жодних розбіжностей немає. Кожен робить свою справу – влада зі свого боку, а футбольний клуб зі свого. Я не бачу жодних перешкод, які можуть нам завадити знайти спільну мову.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
o_laz
К-- вам, а не стадіон СКІФ!!! На халяву все хочуть виродки.
LembergWestUkraine
Ну так Дим всьо на халяву хочуть ... Тому і вступили в ПР шоб на халяву ПОКРАЩИТИ собі життя !
ne_fanat
мда. красавцы у Карпат в руководстве... Минимум вложений - максимум эффект...
Что ж вы раньше денег на реконструкцию не выделили?? Как только стадион более-менее стал похож на спортивный объект - сразу появились.
КРИСТИНА
"Львів’яни отримають дуже хороший спортивний об’єкт, який можна буде використовувати на високому професійному рівні"
_____
дай Бог!
Ми тільки "ЗА"!!!!!!!!!!!!!
marians
СВоє щось збудуйте, ато примазуєтесь всюди.