Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 июня 2011, 14:08
1163
3

Сергей КОВАЛЕЦ: «Приятно начинать сезон на Донбасс-Арене»

Киевская «Оболонь» продолжает сборы в Крыму

| Обновлено 17 июня 2011, 14:08
1163
3
Сергей КОВАЛЕЦ: «Приятно начинать сезон на Донбасс-Арене»

Мінлива кримська погода ледве не внесла свої корективи в розклад четвертого тренувального дня київської «Оболоні». Перша зміну було внесено ще заздалегідь. Замість раніше запланованого контрольного поєдинку проти місцевого СКІФу, наставники команди вирішили провести двосторонню гру. Ранкове заняття команди пройшло за планом. За спекотної погоди хлопці тренувалися майже дві години. Утім, всі розуміють, що зараз потрібно закладати основу фізичної готовності на новий сезон, тому всі відпрацювали в повну силу.

По обіді всю команду, без виключення, цікавили результати жеребкування календаря на новий сезон. Оскільки трансляція цього заходу була заплановано на телеканалі «Футбол» на 14 годину, то футболісти дивилися в номерах. І коли стало відомого, що першим суперником для «Оболоні» стане донецький «Шахтар», посипалися жарти. Але загалом всі зійшлися на думці, що гра з чемпіоном країни лише повинна стати додатковим стимулом для кожного. Звичайно, повторити недавній успіх на «Донбас-Арені», коли пивовари обіграли в гостях шахтарів буде дуже важко. Та хіба вже й так неможливо?

«Це навіть добре, що ми гратимемо з «Шахтарем» в гостях, - сказав головний тренер «Оболоні» Сергій Ковалець. – Знаєте, дуже приємно відкривати сезон на такому грандіозному стадіоні як «Донбас-Арена» грою з однією з кращих команд Східної Європи. Це для нашої молодої української команди велика честь. Надалі нас чекають матчі з «Ворсклою» та тим же «Динамо». Що ж, випробуємо ці клуби перед їх стартом в єврокубках. Взагалі,початок чемпіонату для нас буде дуже цікавим і напруженим. Але для нас важливо дотримуватися філософії клубу, показати видовищну гру, котра подобається вболівальникам».

Що команда налаштовується серйозно можна було побачити вже в двосторонній грі, котра відбулася за півтори години. Небо знову затягнули хмари, навіть посипав дрібненький дощ, але відміняти поєдинок ніхто не став. Хлопці розділилися на «жовтих» та «зелених» і по ходу гри тренери вносили певні заміни. Матч вийшов з чималою кількістю голевих моментів, але ось забити нікому так і не вдалося. Воротарі були на висоті.

Одразу після гри вся команда вирушила автобусом на море. Хоча спочатку були сумніви чи не відмінити через погоду цю поїздку. Але все ж наставники вирішили не міняти плани. І коли команда дісталося узбережжя за 30 км від свого квартирування там святило сонечко і всі чудово покупалися.

fc.obolon.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
byrgyi76
Непросто будет Ковальцу. Уязвлённое самолюбие Шахтёра, да ещё и поддержка судей, если что не так пойдёт...Поправьте меня , если ошибаюсь, не засчитанный чистый гол, да ещё и красная в нагрузку...
малевич
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
злобный крот
ещё приятней будет вам там проиграть