Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 июня 2011, 17:13
1346
0

Юрий ПУТРАШ: «Немного отдохнули – и в бой!»

Молодежь «Оболони» горит желанием играть

| Обновлено 16 июня 2011, 17:13
1346
0
Юрий ПУТРАШ: «Немного отдохнули – и в бой!»

- Як оцінюєте для себе минулий сезон?

Ігор Пластун: Вцілому він для мене склався досить позитивно. Мені вдалось закріпитись в основному складі команди та провести на полі майже всі поєдинки чемпіонату. Це неоціненний досвід, який мені допоможе в майбутньому.

Ігор Березовський: Дуже позитивно. Сезон я починав у складі молодіжної команди, але потім, завдяки багатьом факторам все змінилось. Спочатку я став другим голкіпером основної команди, а коли Олександр Рибка отримав ушкодження, то довелось зайняти місце у воротах та кілька матчів відпрацювати «на повну». Були і хороші матчі, були і деякі помилки, але завжди відчував довіру тренерського штабу, що додавало сил.

Юрій Путраш: Сезон вийшов неоднозначним і можу розділити його на дві частини. У першій я грав за дублюючий склад та мав доводити свій рівень. Вже у другій частині чемпіонату вдалось зіграти у багатьох матчах, тож можу бути задоволений своєю роботою та прогресом протягом року.

- Чи пам'ятаєте, коли вперше отримали виклик до молодіжної збірної?

Ігор Пластун: Я ще тожі грав за молодіжний склад «Оболоні» і запрошення стало для мене дуже приємним сюрпризом. Можу навіть сказати, що це здійснилась одна з моїх мрій.

Ігор Березовський: Звичайно, пам'ятаю. Це було минулого року восени. Я в той час відпочивав вдома в Кіровограді, у чемпіонаті була пауза. Коли ж мені подзвонив клубний адміністратор та повідомив, що мене викликають у збірну, то емоції просто били через край. До того я не мав навіть ігровою практики у першій лізі. Відчуття були фантастичні. Мрія збулась.

Юрій Путраш: Для мене це було дуже неочікувано. У Пластуна вже був подібний досвід, а мені вперше було навіть боязно їхати на збір. Проте, виклик у збірну це надзвичайно приємно та додає сил на майбутню роботу.

- Той факт, що більшу частину відпочинку ви провели у тренувальному таборі молодіжки якось вплине на підготовку до сезону?

Ігор Пластун:
Задля викликів до збірної можна працювати і без відпочинку. Для будь-якого гравця виклик - це визнання його прогресу та роботи.

Ігор Березовський: Виклик до збірної - це великий плюс, незважаючи на те, що відпочинку було зовсім мало. Ми молоді гравці, а я голкіпер, тому з відновленням проблем не буде. Це навіть добре, що на початку підготовки до сезону вже відчуваєш себе у тонусі і не вибиваєшся з робочого ритму.

Юрій Путраш: Виклик до лав збірної настільки приємний та важливий, що ніяк не вплине на стан здоров'я. Нам молодим не так важко відновитись, тим більше після таких позитивних емоцій. Трошки відпочили і в бій!

- Які завдання ставите перед собою на цей сезон?

Ігор Пластун: На цей сезон ставимо ще більші завдання. Хочу втриматись в основному складі команди та разом із нею прогресувати. І в турнірній таблиці хочемо піднятися якомога вище. Вважаю, що в нас є всі шанси на це. Звичайно, хотілось би і надалі отримувати виклик до молодіжної збірної.

Ігор Березовський: Звичайно, хочеться якомога більше грати у складі. Проте, ми повинні багато та наполегливо працювати, щоб виправдати довіру тренерського складу, який і буде вирішувати нашу долю надалі.

Юрій Путраш: Для нас зараз важливо грати. Будемо доводити тренерам, що гідні грати не тільки в основі «Оболоні», але й у складі збірної.

Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.