Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1645
0

БК Химик: планы на будущее

С прессой пообщался наставник БК Дарк Руссо

Сьогодні відбулася прес-конференція керівництва БК «Хімік», під час якої було висвітлено низку ключових питань, що стосуються клубу. У ході прес-конференції журналістам представили нового головного тренера БК «Хімік» Дарко Руссо.

На запитання представників ЗМІ відповідали президент БК «Хімік» Сергій Назаренко, головний тренер команди Дарко Руссо, а також старший тренер дублюючого складу Олександр Пащенко. Головну увагу вони звернули на комплектацію основного та дублюючого складів клубу.

Сергій Назаренко зауважив, що в майбутньому сезоні клуб спиратиметься на молодих українських баскетболістів, зокрема на Сергія Попова та Станіслава Завадського, які залишилися в команді, а також – на гравців дублюючого складу. Наразі Дарко Руссо переглядає дублерів, частина з яких, за словами президента БК «Хімік», буде задіяна в іграх основного складу. Крім того, клуб розпочав переговори з низкою іноземних виконавців, імена яких стануть відомі пізніше. БК «Хімік» планує підписати п’ятьох легіонерів. За словами Сергія Назаренка, завдання на сезон – не опускатися нижче шостого-сьомого місця протягом регулярного чемпіонату та вийти в плей-офф. Далі, залежно від результатів, завдання буде конкретизоване.

Дарко Руссо, своєю чергою, наголосив, що рівень більшості молодих баскетболістів южненського клубу, яких він переглянув, його приємно здивував, особливо відзначивши Артема Пустового. Однак, враховуючи їх юний вік, він планує запросити ще двох більш досвідчених українських виконавців. Зокрема, на перегляді в Южному були Сергій Горбенко та Іван Шкурупій, однак домовленості з ними досягнуто не було.

Олександр Пащенко зауважив, що дублюючий склад клубу, який суттєво омолодився, вже майже повністю укомплектовано.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Легенда НБА назвал лучшего игрока лиги, родившегося в США
Баскетбол | 25 апреля 2024, 06:44 0
Легенда НБА назвал лучшего игрока лиги, родившегося в США

Пол Пирс верит в талант Джейсона Тейтума

МИХАЙЛЕНКО: «Никогда в юношеских сборных не было столько легионеров»
Футбол | 26 апреля 2024, 00:55 1
МИХАЙЛЕНКО: «Никогда в юношеских сборных не было столько легионеров»

Коуч сборной Украины U-19 рассказал о юных игроках, уехавших за границу

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.