Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 15 июня 2011, 09:19
3623
6

Карпаты обыгрывают Скалу

Львовяне начали подготовку к сезону

| Обновлено 15 июня 2011, 09:19
3623
6
Карпаты обыгрывают Скалу

14.06.2011, 17:00. Стадіон «Україна», Львів. Сонячно. +24°С

Арбітр – Юрій Суряк (Львів).
Асистенти арбітра: Ростислав Якимик, Олександр Шандор
(обидва – Львів).

«КАРПАТИ»: Тлумак, Балажіц, Гірський, Гудима, Ґодвін, Кополовець, Озарків, Ощипко, Борха, Ткачук, Яремчук.
(У другому таймі на заміну виходили: Данкович, Мілошевіч, Петрівський, Гринишин, Гордійчук, Бідловський, Тіаго, Балажіц, Ткачук).
Головний тренер – Олег Кононов.

«СКАЛА»: Шпук, Мазур, Басараб, Сухоцький, Білий, Рева, Пришнівський, Яворський, Коропецький, Скоцький, Дністрян.
(У другому таймі на заміну виходили: Михалевич, Антонів, Пачкорія, Голіней, Кміть, Козак, Ковальчук, Кайдарович).
Головний тренер – Володимир Рева.

Гол: Мазур, 6 (авт.).
Попередження: Ґодвін, 49 – Басараб, 43.

Першим спаринг-партнером «Карпат» під час літнього міжсезоння стала стрийська «Скала». Як для початку роботи, суперник просто ідеальний. І «Карпатам» можна трохи розім’яти м’язи, і для молодих їхніх опонентів теж користь – все-таки можна отримати порцію досвіду у боротьбі з вищоліговою командою, учасником єврокубків. Результат у цій грі не мав значення. Хоча, за логікою речей, «зелено-білі» у будь-якому випадку, і в будь-якому складі мали б перемагати. Адже це – клубне кредо.

Мартін Богатінов, Артем Федецький, Олег Голодюк, Ігор Худоб’як, Резван Кочіш, Сергій Зеньов, Сандро Ґурулі, Денис Кожанов, Батіста, Лукас, Сергій Кузнецов. Їх одинадцять, але це не стартовий склад «зелено-білих». Це перелік тих карпатівців, які з різних причин не змогли зіграти проти «Скали». Збірникам, як відомо, Олег Кононов дав можливість трохи відпочити, хоча Ґурулі та Кожанов за матчем спостерігали неподалік від лави запасних. Ще кілька гравців зазнали незначних ушкоджень, тож ними вирішили не ризикувати. Тим паче, що саме був резон перевірити у дії молодих карпатівців.

У першому таймі Олег Кононов випустив на поле Степана Гірського, який діяв на місці правого захисника і постійно підключався до атак, Олександра Яремчука, який грав лівого форварда, а також центрального хава Ігоря Озарківа. Трохи більше досвіду було у Володимира Гудими, номінального центрального нападника. В принципі, проблем з адаптацією у цього молодіжного квартета бути не мало, адже разом з ними грали Андрій Тлумак, Борха Гомез, Ґреґор Балажіц, Самсон Ґодвін, Ігор Ощипко, Михайло Кополовець та Андрій Ткачук, який відверто виділявся у позитивному плані. Двоє останніх гравців взагалі вели гру команди у першому таймі. Правда, не склалося з реалізацією, хоча в обох було по 2-3 вірні нагоди для взяття воріт. Вже з перших хвилин ця парочка лупала сю «Скалу» гострими передачами та небезпечними ударами. А на 5-ій хвилині Кополовець, отримавши м’яча від Ткачука, класно навісив у центр штрафного. Таку передачу неодмінно треба замикати, що, зрештою, і трапилося – після красивого удару головою м’яч влетів у дев’ятку воріт. Автором цього шедевру став... захисник гостей Мазур. 

Здавалося, що «Карпатам» нічого не коштує забити до перерви ще кілька голів, але реалізація не дозволила цього зробити ані Кополовцю, ані Ткачуку, ані Озарківу, який розстрілював ворота з кількох метрів. Гудима свій шанс прогавив, а удар Ощипка зі штрафного потягнув воротар «Скали». Будемо відвертими – вимагати від гравців, які щойно вийшли з відпустки, неймовірного видовища поки зарано. У головного тренера є план підготовки команди, тому форсувати події не варто. З часом гравці вийдуть на оптимальний рівень, тоді вже прийде час на аналіз та критику.

По перерві склад команди змінився. Кілька гравців, правда, залишилися на полі, але у середині тайму їх замінили ті, хто починав грати з початку. Вийшло так, що Балажіц, Ткачук та Ґодвін провели по півтора тайми кожен. Друга половина гри вийшла досить скупою на гольові моменти. Та, власне, їх майже і не було. Якщо у першому таймі карпатівці намагалися продертися крізь оборону «Скали», розіграти комбінації тощо, то по перерві глядачі стали свідками, як правило, дальніх ударів. Вони, правда, особливої загрози воротам не несли. Мабуть, єдиною ланкою, до якої не було претензій – це оборона. «Скала» якщо й атакувала, то мінімальними ресурсами. Скажімо, воротар Роман Данкович лише кілька разів вибив м’яча у поле. Натомість попереду в «Карпат» виходило не багато. Ініціативу на себе намагався брати Тіаго, але його проходи були холостими. Досить активно почав Бідловський, але і йому бракувало підтримки партнерів.

Тож перший спаринг «зелено-білих» закінчився мінімальною перемогою. Хоча знову ж таки: не варто акцентувати увагу на результаті. На першому місці стояли умовні двері, через які «Карпати» увійшли у новий сезон.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
metallplus1985
Умный в скалу не пойдет, умный скалу обойдет
КРИСТИНА
kostil93 — 15.06.2011 13:07
Карпаты обыгрывают Скалу

а мешок с картошкой слабо,а?
____
Ты чего?
сказано ж-"это только условные двери,через которые "Карпаты" в сезон вошли"...
kostil93
Карпаты обыгрывают Скалу
а мешок с картошкой слабо,а?
КРИСТИНА
З початком нового сезону,"Карпати"!!!
Нехай вам щастить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pe_p
а рахунок напишете?)