Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
988
0

Оболонь начала подготовку к сезону

Киевляне приехали в Крым на двухнедельный сбор

В неділю «Оболонь» відправилася на двотижневий збір в Крим. Місцем дислокації команда Сергія Ковальця обрала вже добре знайому базу СКІФ, що в селі Новопавлівка поблизу Сімферополя. Переважна більшість футболістів виїхала на збір поїздом зі столиці, а ще кілька виконавців приєдналося до колективу безпосередньо в Криму. Утім,зібралися поки що не всі. Зокрема, Борис Баранець складає іспити у львівському вузі, а тому приїде найближчими днями. 

Тренерський штаб пивоварів одразу приступив до виконання плану збору. В перший же день команда провела два повноцінні заняття. Адже всі чудово розуміють, що часу на розкачування нема. Попереду напружений і дуже цікавий сезон. 

В рамках підготовки наставники запланували зіграти в Криму кілька контрольних поєдинків. Зокрема, 16 червня оболонці зустрінуться з місцевим аматорським клубом СКІФ (це вже традиційний суперник киян на зборах в Новопавлівці), на 18 червня призначено два повноцінні матчі різними складами проти сімферопольської «Таврії», котрі відбудуться на базі кримчан у Поштовому, а 23 червня суперником пивоварів стане полтавська «Ворскла», котра квартирує в Ялті. 27 червня «Оболонь» повернеться до столиці, де на власній базі в Бучі продовжить підготовку до нового сезону.

  Як відомо, у коротке міжсезоння залишили команду Олександр Рибка, котрий перейшов до донецького «Шахтаря», Павло Худзік та Євген Лозінський підписали контракт з луганською «Зорею», Олег Мазуренко завершив професійну кар`єру і тепер працюватиме в тренеському штабі команди, відповідаючи за селекційну роботу. Після завершення строку оренди повернувся до варшавської «Легії» голкіпер Костянтин Махновський.

 В команді є кілька потенційних новачків, які перебувають на перегляді. Але поки що невідомо, хто з них пов`яже своє майбутнє з «Оболоню».

fc.obolon.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны оценки Довбика и Цыганкова за исторический матч с Барселоной
Футбол | 04 мая 2024, 22:25 3
Стали известны оценки Довбика и Цыганкова за исторический матч с Барселоной

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» 4:2 и впервые в истории вышла в Лигу чемпионов!

ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил
Футбол | 04 мая 2024, 19:43 3
ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил

Счет на 3-й минуте открыл Андреас Кристенсен, Артем сразу же ответил

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.