Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
771
0

Юнацька збірна України U-17: і один у полі воїн

Розгромною поразкою з рахунком 0:4 від збірної Угорщини завершила свій другий матч в елітному раунді чемпіонату Європи-2006 серед 17-річних юнацька збірна України

Перемогу угорцям забезпечив талановитий форвард будапештського „МТК” Кріштіан Неметц, який був причетним до всіх чотирьох м’ячів у ворота Костянтина Махновського.

Другий матч у групі зафіксував перемогу португальців над шведами – 2:1. Таким чином команда Вадима Дьордя посідає останнє місце у групі 2, і хоча ми й маємо теоретичні шанси на продовження боротьби, однак головними претендентами залишаються команди Угорщини та Португалії.

Підготовка команди до другого матчу тривала у звичному режимі. Напередодні українці провели відновлювальне тренування та два теоретичних заняття на яких було проаналізовано нашу гру зі шведами та переглянуто моменти матчу угорців з португальцями. Тренерським штабом було зроблено акцент на дуже небезпечного форварда мадярів Криштіана Неметца, який усю гру тримав у напрузі захисників суперника.

Тактична побудова українців порівняно зі грою проти шведів була змінена. Команда грала у чотири захисника, при цьому Сергій Яворський персонально опікав Неметца. Перша ж атака угорців показала, що наш захисник не справляється з потужним нападаючім суперника. Нападаючий „МТК” першим дотиком обробив м’яч та віддав передачу на правий фланг на вільного Адама Дудуша, який з лінії штрафного майданчика пробив у дальній кут, нажаль Махновський у цьому випадку нас не врятував.

Здавалося, що наша команда зможе оговтатись від стартового шоку, однак атаки українців вдало ліквідовували високорослі захисники суперника. Декілька разів на ударній позиції був Пшеничний, але до завершального удару справа не доходила. В свою чергу Неметц постійно загрожував воротам українців, а на 32-й хвилині відзначився першим м’ячем. Яворський знову не втримав нападаючого та був змушений порушувати правила у штрафному майданчику. Арбітр призначає пенальті, якій сам же потерпілий й реалізовує.

На другий тайм „жовто-блакитні” вийшли рішучо настроєні відновити статус-кво, замість гравця захисного плану Рибковського в гру ввійшов таранний форвард першолігової „Кримтеплиці” Андрій Гайдаш. Вже за 4 хвилини перебування на полі він мав шанс скоротити рахунок у зустрічі, але захисник в останню мить встиг завадити удару з небезпечної позиції. На 53-й хвилині зустрічі Андрій Кравець мав забивати гол угорцям - м’яч з лінії воріт вибиває на кутовий Ленгіель.

Українці продовжували атакувати та притисли суперника до штрафного майданчику, тому третій гол виявився холодним душем для наших гравців. Знов таки „злий геній” збірної України Кріштіан Неметц, здійснивши сольний прохід по правому фланзі, робить ювелірну передачу на вільного Жабо, який не залишає жодного шансу Махновському, „розстрілявши” його з 5 метрів.

Зусиль та часу відігратися було замало, а збірна Угорщини довела рахунок до розгромного. На останній хвилині вона отримала право на штрафний в 7-ми метрах від штрафного майданчику і Неметц потужним ударом ставить крапку у цій зустрічі.

Онлайн матчу

Сайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.