Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 10 июня 2017, 18:10
1667
5

Денис КОЖАНОВ: «Разгрома от французов мы не заслуживали»

Полузащитник сборной Украины прокомментировал игру с Францией

| Обновлено 10 июня 2017, 18:10
1667
5
Денис КОЖАНОВ: «Разгрома от французов мы не заслуживали»

У футбольних колах бурхливо обговорюють розгромну поразку збірної України від збірної Франції – 1:4. Це був уже 176-й офіційний матч «синьо-жовтих», і лише 9-та їхня поразка з великим рахунком. Востаннє Україна пропускала чотири голи за матч ще у червні 2006 року, в матчі з Іспанією на Мундіалі в Німеччині… Враженням від поєдинку на «Донбас Арені» ділиться футболіст «синьо-жовтих» і львівських «Карпат» Денис Кожанов.

– Денисе, ви родом із Маріуполя, виступали за донецькі клуби. Мабуть, з особливим настроєм виходили на поле «Донбас Арени» у футболці національної збірної?
– На трибунах стадіону було багато моїх друзів і знайомих, які прийшли мене підтримати. Шкода тільки, що з таким результатом закінчився цей матч. Наша збірна не заслуговувала на таку поразку. Ми відкрили рахунок, до 87-ї хвилини була нічия, і здавалося, так усе й завершиться. Але за час, що залишився, ми пропустили три м’ячі… Зазнавати таких поразок дуже прикро.

– У середині другого тайму тренер французів Лоран Блан випустив на поле п’ятьох гравців «основи»...
– Заміни французів суттєво підсилили гру їхньої збірної, наші суперники заграли агресивніше. Водночас на підсумок гри вплинули й наші грубі помилки в обороні. Потрібно останні хвилини догравати до кінця. У цій грі ми втратили концентрацію… Гра команди розклеїлась, що й призвело до стількох голів у наші ворота.

– У стартовому складі української збірної вся лінія оборони була з «Шахтаря». Можливо, динамівцю Євгену Хачеріді, який замінив травмованого Олександра Кучера, просто забракло взаєморозуміння з новими партнерами?
– Не думаю, що це одна з причин поразки. Потрібно грати з першої до останньої хвилини… Французька збірна хороша, але не можу сказати, що вони нас чимось особливо здивували.

– Олег Блохін після гри висловлював своє невдоволення?
– Ні. У роздягальні головний тренер сказав, що на цьому життя не закінчується, побажав нам хорошої відпустки. Будемо далі працювати.

– Після насиченого сезону «Карпат» через участь у матчах збірної у вас фактично не було відпустки…
– Під час зборів, звісно, сумував за своєю сім’єю. Коли повернувся до Львова, дуже зрадів, побачивши доньку Карину, яка народилась наприкінці травня, та дружину Олю. Головний тренер «Карпат» Олег Кононов пішов назустріч мені та іншим збірникам, Артему Федецькому та Ігорю Худоб’яку, і дав нам ще кілька днів відпочинку. Проведу їх у сімейному колі. Більшість гравців «Карпат» 8 червня вийшли з відпустки, розпочали підготовку до нового сезону, і ми найближчим часом до них приєднаємося.

Довідка

Денис Кожанов народився 13 червня 1987 р. у Маріуполі. У складі національної збірної України дебютував

4 вересня 2010 року у Лодзі, в матчі проти збірної Польщі. Відтоді провів за збірну 4 гри. За «Карпати» провів у Прем’єр-лізі 90 матчів (забив 16 голів).

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
igorzevs973
переправте ошибку не (разгома) а (розгона)
Soyerbest
играл бы основной состав с первых минут,вас бы размазали с первых минут!перепуганные