Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1681
2

Карпаты вышли из отпуска

Первый спарринг межсезонья львоский клуб проведет 14 июня

Карпаты вышли из отпуска
Карпаты

Учора гравці та тренери «Карпат» вийшли з відпустки і розпочинають перший етап підготовки до сезону 2011/2012, в якому на них, як і в попередньому, чекають виступи на трьох фронтах – в українській Прем’єр-лізі, Кубку країни та Лізі Європи.

Збір команди головний тренер Олег Кононов призначив на другу половину дня. Сьогодні відбудеться зібрання, а вже завтра і в наступні два дні «зелено-білі» працюватимуть у режимі одноразових тренувань, паралельно складаючи тести та пройдуть поглиблене медобстеження.

Дворазові тренування в день на карпатівців чекають з 12-го червня. А вже у вівторок, 14-го числа, «Карпати» проведуть перший контрольний спаринг літнього міжсезоння. За попередньою домовленістю на полі стадіону «Україна» підопічні Олега Кононова зіграють з моршинською «Скалою», яка в минулому сезоні зайняла 7-й місце у групі А Другої ліги: у 22 іграх 10 перемог, 5 нічиїх, 7 поразок, м’ячі 26 – 19, 35 очок. Ще один спаринг карпатівці планують зіграти 17-го червня. З ким саме, наразі ще не відомо. Наступного дня команда швидше за все відпочиватиме, а в неділю, 19-го числа, «Карпати» вилетять до Австрії, де в Альпах проведуть двотижневий тренувальний збір.

Зазначимо, що не всі гравці «Карпат» підготовку до нового сезону розпочнуть з завтрашнього дня. Тренерський штаб команди вирішив надати тижневий перепочинок Ігорю Худоб’яку, Денису Кожанову, Артему Федецькому, Сергію Зеньову, Мартіну Богатінову та Сандро Гурулі, які були задіяні в іграх національних збірних своїх країн. До своїх партнерів по клубу вони приєднаються 15-го червня.

Окрім цих шістьох гравців, відсутній і Олег Голодюк. Креативний хавбек «Карпат» разом з партнерами по молодіжній збірній зараз готується до фінальної частини Євро-2011, де окрім власне медалей континентальної першості буде розіграно і три путівки на Олімпійські ігри, які за рік прийматиме Лондон. Коли він повернеться до табору «зелено-білих», зараз сказати не може ніхто. Адже все залежить від того, як надовго «синьо-жовта» молодіжна затримається у Данії.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
rlega
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил