Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 02 июня 2011, 12:45
1588
0

Президент ЕКВ поделился планами на будущее

Состоялась Генеральная Ассамблея Восточно-Европейской Зональной Волейбольной Ассоциации

| Обновлено 02 июня 2011, 12:45
1588
0
Президент ЕКВ поделился планами на будущее

Президент ЄКВ прийняв участь в роботі Генеральній Асамблеї Східно-Європейської Зональної Волейбольної Асоціації в Санкт-Петербурзі.

Східно-Європейська Волейбольна Зональна Асоціація (СЄЗАВ) провела свою щорічну Генасамблею у присутності Президента Андре Майєра і Віце-президента ЄКВ Яна Хронека, відповідального за координацію діяльності Зональних Асоціацій, що діють в рамках ЄКВ. Генасамблея проходила під головуванням Президента СЄЗАВ Володимира Паткіна, за участю високих офіційних осіб всіх Федерацій – членів СЄЗАВ, включаючи Віце-президента СЄЗАВ Мирослава Прзедпельськи, Польща, і Маріса Пекаліса, Латвія.           Президент ЕКВ Андре Майєр відкрив робочу сесію, підводячи підсумок головним проектам ЄКВ, здійсненим за останній час і поділився ідеями відносно майбутньої у вересні XXXII Генеральної Асамблеї ЄКВ, яка проходитиме у Відні разом з Eurovolley2011. Що стосується СЄЗАВ, фінансовий стан вхідних в неї Федерацій, як і самої Зональній Асоціації, був одним і найгарячіших питань на порядку денному.

Цього року СЄЗАВ змогла заснувати BeachVolleyballTour, який стартував на початку травня в Анапі. Таким чином, було необхідно відновити графік змагань, а також бюджет, передбачений на поточний сезон. Був прийнятий спеціальний регламент для BeachVolleyballTour, для пляжного Чемпіонату СЄЗАВ молодше 18 років і для молодіжних і юніорських змагань в залі. Генеральний секретар СЄЗАВ Інара Брокане представила бюджет на сезон 2012 р., після чого обговорювалося питання фінансової підтримки організаторам різних змагань СЄЗАВ. Були визначені дата і місце наступної Генасамблеї СЄЗАВ: у 2012 р. СЄЗАВ збереться в травні в Литві.

В кінці Президент ЄКВ Андре Майєр відкрив круглий стіл, щоб почути голоси різних Національних Федерацій про проблеми, що впливають на їх плани і діяльність і позначити підтримку, яка може бути отримана від ЄКВ. Всеросійська федерація волейболу організувала для всіх учасників екскурсії по Санкт-Петербургу, який вважається одним з самих вражаючих міст Росії.

До відома шанувальників і палких прихильників волейболу Чемпіонат Східно-Європейської Зональної Асоціації Волейболу  серед дівчат 1994/95 р.н. відбудеться в м. Луцьк. Змагання проходитимуть в спортивному комплексі ОДЮСШ з 30.06 по 02.07.2011 року. В ньому приймуть участь збірні Росії, Азербайджану, Естонії, Білорусії та України.

www.fvu.in.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.