Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 июня 2011, 15:00
1111
0

Завершился Кубок Украины по плаванию на открытой воде

Соревнования стали отбором к чемпионату Европы

| Обновлено 01 июня 2011, 15:00
1111
0
Завершился Кубок Украины по плаванию на открытой воде

 

У передостанній весняний день у м. Бурштин, Івано-Франківської області, відбувся Кубок України з плавання на відкритій воді.

У змаганнях, які стали відбірковими до чемпіонату Європи, взяли участь спортсмени із Азербайджану, Молдови, Києва, Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Полтавської, Чернігівської, Миколаївської та Івано-Франківської областей.

На урочистому відкритті змагань до учасників із привітальним словом звернулися заступник голови Галицької РДА Ірина Чернеча, перший віце-президент федерації плавання України Андрій Власков та міський голова Бурштина Орест Курляк.

За результатами змагань в особистому заліку на дистанції 5 км серед юнаків перемогу виборов Ігор Буцький (Донецька обл.), друге місце –Денис Федорченко (Запорізька обл.) та третє – посів Денис Дьомін (Дніпропетровська обл.).

Серед дівчат на дистанції 5 км перемогу здобула Тетяна Марфинець (Дніпропетровська обл.), другою стала Марина Соколова (Запорізька обл.) та третє місце посіла Аліна Терстуях (Донецька обл.).

Серед чоловіків на дистанції 10 км. золоту нагороду здобув Ігор Червинський (Харківська обл.), друге місце – Ігор Снітко (Харківська обл.) та третє місце виборов також спортсмен Харківської області Олександр Лутченко.

Серед жінок на дистанції 10 км. перше місце посіла Ольга Береснєва (Донецька обл.), друге місце виборола Олена Бербасова (Полтавська обл.) та бронзову нагороду здобула Анастасія Житкова (Азербайджан).

 

www.noc-ukr.or

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.