Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
1700
0

Новый сезон во второй лиге начнется 16 июля

Состоялось совещание руководителей клубов второй лиги

Новый сезон во второй лиге начнется 16 июля
МФК Николаев

 

У вівторок 31 травня у приміщенні ПФЛ проведено нараду керівників клубів другої ліги. Також у засіданні взяли участь представники команд претендентів, які вже з нового сезону можуть дебютувати у змаганнях під егідою Професіональної футбольної ліги. Нажаль і досі невідома точна кількість учасників, які поповнять склад ПФЛ, а тому на нараді представники клубів розглянули декілька варіантів формату та календаря змагань. Всі присутні відразу одностайно висловились за те, аби залишити у другій лізі дві групи. Також у ході обговорення визначено кілька варіантів формату змагань, які відрізняються один від одного кількістю команд у групах.

Щодо календаря, то заплановано, що сезон у другій лізі розпочнеться 16-го липня матчами 1-го попереднього етапу розіграшу Кубка України, а 23 липня команди другої ліги зіграють перший тур. Осіння частина першості завершиться не пізніше 5-го листопада, а весняна розпочнеться 7-го квітня. Остаточний варіант формату та календаря змагань буде визначено Центральною Радою після з’ясування кількості учасників першості серед команд другої ліги.

Наприкінці наради відбулося жеребкування етапу плей-офф за право виступати у першій лізі у сезоні 2011-2012 років. Нагадаємо, що згідно з Регламентом відбудеться два стикових матчі. Спершу зустрінуться колективи, що посіли за підсумком сезону другі місця у групах «А» і «Б». А потім переможець цієї пари зіграє з командою, що фінішує у першій лізі на 16-му місці. Отже методом жеребкування визначено, що у першому матчі господарем поля буде команда, що посяде другу сходинку у групі «А», а у фіналі номінальним господарем поля буде команда першої ліги. Щодо місця проведення стикових матчів, то воно буде названо вже найближчого часу. Найбільші шанси прийняти етап плей-офф наразі має місто Умань Черкаської області.

 

www.pfl.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов
Футбол | 16 апреля 2024, 20:36 16
Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует топовый поединок в главном клубном еврокубке

Анчелотти объяснил, почему суперзвездный игрок Реала стал меньше забивать
Футбол | 16 апреля 2024, 21:38 1
Анчелотти объяснил, почему суперзвездный игрок Реала стал меньше забивать

Наставник «галактикос» высказался о Джуде Беллингеме

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.