Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 29 мая 2011, 22:30
5272
1

Карпаты ждут соперников

Возможные соперники «Карпат» по розыгрышу Лиги Европы

| Обновлено 29 мая 2011, 22:30
5272
1

Як ми і обіцяли, продовжуємо оновлювати перелік потенційних суперників «зелено-білих» у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Нагадаємо, що на цьому етапі «Карпати» будуть сіяними. Станом на зараз точно відомо вже 17 сіяних команд. До мадридського «Атлетико», голландського АЗ, тель-авівського «Хапоеля», бельгійського «Брюгге», празької «Спарти», англійського «Сток Сіті», румунського «Рапіда», болгарського «Левскі», німецького «Майнца», турецького «Бурсаспора», шведського «Хельсінборга», португальської «Вікторії» додалися грецький ПАОК, швейцарський «Янг Бойз», чеська «Млада Болеслава» та російська «Аланія».

У випадку вдалої гри у другому кваліфікаційному раунді, компанію «Карпатам» складуть полтавська «Ворскла», «Динамо» з Бухареста, австрійські «Зальцбург» та «Аустрія», словацька «Жиліна», кіпрський «Анортосіс», португальський «Націонал», данське «Брондбю» та молдавський «Шериф». Ще кілька клубів, як то англійський «Фулхем» та шведський «Ельфсборг» будуть сіяними, якщо переможуть своїх суперників не лише в другому, але й у першому кваліфай-раунді.

Поповнився і список потенційних суперників «Карпат». Окрім дублінського «Богеміанса», кіпрської «Ларнаки», казахського «Актобе», фінської «Хонки», естонської «Левадії», тбіліського «Динамо», шотландського «Данді Юнайтед», боснійського «Сараєво» та інших клубів, яким доведеться пройти сито попередніх раундів, можна назвати команди, які вже точно опинилися в когорті несіяних. Це переможці Кубків Австрії та Білорусії, а також словацька «Сеніца», норвезький «Стромгодсет», ірландський «Сліго Роверс», хорватський «Хайдук» та варшавська «Легія».

Офіційний сайт триматиме руку на пульсі посіву, який оновлюється ледь не кожні кілька днів та інформуватиме читачів про зміни та нових потенційних суперників «зелено-білих».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Все решилось на тай-брейке. Определена вторая финалистка турнира в Мадриде
Теннис | 03 мая 2024, 01:01 2
Все решилось на тай-брейке. Определена вторая финалистка турнира в Мадриде

Арина Соболенко в трех сетах одолела Елену Рыбакину на соревнованиях WTA 1000 в Испании

«Может, бомбу нес?» Леоненко рассказал, почему Демьяненко не пустили в УАФ
Футбол | 03 мая 2024, 12:59 7
«Может, бомбу нес?» Леоненко рассказал, почему Демьяненко не пустили в УАФ

Бывший футболист «Динамо» очень недоволен ситуацией

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alyoshenka6
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил