Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Художественная гимнастика
|
1573
0

Усі гості змагань Гран-Прі у Києва дуже задоволені своїм перебуванням у столиці України

Деякі враження від офіційних особ та учасниць

Хайді Брунедер, президент техкому Європейської спілки гімнастики : "Я дуже рада знову потрапити до Києва, знову зустрітися з усіма, хто організував у 2004 році прекрасний Чемпіонат Європи. Я можу сказати, що той європейський форум залишиться у моїй пам'яті назавжди і тільки з найкращого боку. Я вже запропонувала президенту Української федерації гімнастики Віктору Коржу провести ще один Європейський чемпіонат, бо я впевнена, що ви на це здатні. Мені особисто дуже імпонує, що у вас стільки молодих людей серед оргкомітету. Це дуже важливо, що ви підтримуєте молодь, даєте їм можливість отримати неоціненний досвід в організації таких серйозних стартів.

Наталія Раскіна, тренер Мексиканської збірної : "Велике дякую за організацію змагань, а також за те, що дозволили приїхати і гімнасткам-юніоркам. Для них дуже важливо виступати на таких серйозних стартах серед найсильніших гімнасток світу. Дуже добре, що змагання у багатоборстві були розділені на 2 дні, бо на початку сезону гімнасткам ще важко справлятися з фізичним навантаженням.

Моніка Гелаті, тренер з Італії : Я дійсно вважаю, що ці змагання проходят на дуже високому рівня. Все на турнірі продумано до деталей : транспорт, харчування, проживання! Я дуже хотіла приїхати сюди, щоб познайомитись з тими людьми, хто допоміг Наталі Годунко приїхати до Італії та виступати за клуб у Чемпіонаті моєї країни. Я з клубу Ля Мармора, за який Наталя виступала на 4 стартах. Вона дуже сильно зміцнила позиції нашої команди, завдяки чітким виконанням вправи зі стрічкою. Я дуже вдячна Ірині та Альбіні Дерюгіним, що дозволили Наталі приїхати до Італії!

Катя Пісецька, гімнастка з Ізраїлю : "Україна є моєю батьківщиною, і хоча зараз я менше треную індивідуальну програму ніж раніше, я не могла пропустити Гран-Прі у Києві. Разом зі змаганнями у Білорусі це мої найулюбленіші. Моя бабуся приїхала з Запоріжжя спеціально, щоб зустрітися зі мною. Я не могла її підвести! Організація теж на високму рівні : зал дуже великий, та приємно бачити таку велику кількість глядачів!

Анаі Соса, гімнастка з Аргентини : "Це не мій перший приїзд до Києва, я дійсно дуже сильно люблю ці змагання! Всі люди тут дуже добре ставляться до меня, завжди раді допомогти в любій ситуації. А саме це і приваблює мене кожного року приїзжати навесні!

Сайт Кубку Дерюгіної
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Socca: курс на Кубок Европы 2024
Другие виды | 18 апреля 2024, 11:20 0
Socca: курс на Кубок Европы 2024

Кубок Европы 2024 по соккеру (Socca) разыграют 22 команды

Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала
Футбол | 18 апреля 2024, 08:05 0
Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала

После вылета Манчестер Сити главным претендентом на трофей ожидаемо является Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.