Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1184
0

Гурули сыграет с Хорватией

Поединок будет иметь ключевое значение для сборной Грузии

Гурули сыграет с Хорватией
Сандро Гурули
Нападник «Карпат» Сандро Ґурулі разом зі своїми партнерами по збірній Грузії вчора розпочав підготовку до матчу відбірної кампанії Євро-2012 проти хорватів.
 
У суботу Сандро Ґурулі в заключному матчі «Карпат» у чемпіонаті України проти полтавської «Ворскли» провів на полі майже 80 хвилин. За словами керманича «зелено-білих» Олега Кононова, загалом діями 10-го номера своєї команди він залишився задоволений. А вже в неділю Сандро транзитом через Київ вилетів у Тбілісі, де збірна Грузії сьогодні розпочала тренувальний збір до свого сьомого за ліком матчу у відборі до чемпіонату Європи 2012 року. 4-го червня грузини у гостях поміряються силами зі збірною Хорватії.
 
Поєдинок на Балканах матиме для збірної Грузії чи не ключове значення у боротьбі за одне з двох перших місць у групі -F-. Адже наразі підопічні Тимура Кецбаї, набравши у шести іграх дев’ять очок, займають четверте місце, але при цьому лише двома пунктами поступаються лідеру групи збірній Греції та одним – командам Хорватії і Ізраїля, які займають другу і третю позиції відповідно. Щоправда греки і хорвати зіграли по п’ять матчів, а ізраїльтяни та грузини – по шість.
 
Нагадаємо, що збірні Грузії та Хорватії у відбірній кампанії до Євро-2012 один очний поєдинок вже зіграли. 26-го березня нинішнього року кавказці в Тбілісі на стадіоні імені Бориса Пайчадзе обіграли балканців з мінімальним рахунком 1:0. Переможний м’яч на 90-й хвилині гри забив Леван Кобіашвілі.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.