Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 24 мая 2011, 12:28
1463
0

Украина дважды обыграла Польшу

Женская сборная Украины провела два товарищеских поединка

| Обновлено 24 мая 2011, 12:28
1463
0
Украина дважды обыграла Польшу
Жіноча збірна України здобула дві перемоги у товариських матчах з Польщею.
 
Перший матч
 
Польща – Україна — 81:83 (25:25, 25:21, 14:21, 17:16)
 
Найрезультативнішим гравцем у складі української збірної стала Любов Альошкіна, в активі якої 23 очка та 8 підбирань. Олена Самбурська записала на свій рахунок 13 очок; Ганна Зарицька — 9 очок, 7 підбирань, 3 передачі та 3 перехоплення; Марина Сазоненко — 9 очок і 4 передачі.
 
Другий матч
 
Польща – Україна — 67:71 (20:24, 19:19, 14:16, 14:12)
 
14 очок українській команді принесла Марина Сазоненко, додавши до них 5 передач. На рахунку Ганни Зарицької 12 очок і 5 підбирань. Любов Альошкіна цього разу відзначилася 10 очками, 6 підбираннями, 3 передачами та 2 блок-шотами. Ольга Дубровіна занесла до свого активу 9 очок.
 
Враженнями від матчів зі збірною Польщі з офіційним сайтом ФБУ поділилася головний тренер національної команди Ірина Щипакіна:
 
«Перед нами стояло завдання переглянути всіх баскетболісток і зіграти з акцентом на захисті. На жаль, кілька гравців за підсумками двох матчів зі збірною Польщі отримали ушкодження. В Аліни Ягупової, яку травмували вчора, зміщення перенісся, тому вона сьогодні не грала. Своєю чергою, в сьогоднішній грі Ані Покойовій розсікли шкіру під оком, і довелося накладати шов. Крім того, поки що не грає Оля Мазніченко, яка прибула з нами на збір.
 
І вчора, й сьогодні ми багато пропускали в першій половині, але радує те, що другі половини команда проводили краще. Нам ще є над чим працювати, але я рада, що дівчата демонструють неабияке бажання та виконують настанови тренерського штабу.
 
Якщо говорити про сьогоднішній матч, то ми провели швидку гру, проте нам не все вдавалося, оскільки суперниці також намагалися зіграти швидко. Ми не влучили дальні кидки так, як учора (лише 5/16), але добре пробили штрафні (22/26). Протягом майже всієї гри ми постійно наздоганяли суперниць за кількістю підбирань і врешті-решт випередили їх лише на відскік. Враховуючи, що в нашій команді є Альошкіна та Хоменчук, на яких я розраховую, хотілося, щоб ми покращили цей компонент гри. Натомість радує, що в сьогоднішній грі табло жодного разу не зафіксувало навіть нічиєї, ми постійно вели в рахунку, а найбільша різниця сягала 11 очок.
 
Завтра вранці ми вилітаємо з Варшави до Вільнюса. Попереду три тренувальні дні, які хочеться провести з користю та додати у взаєморозумінні, якого поки що не вистачає, а потім три гри зі збірними Білорусі, Литви та Фінляндії. В Литві зіграє Ольга Мазніченко, й саме ці матчі з суперниками, які мають потужну передню лінію — це насамперед Білорусь і Литва, покажуть, чи надійною буде наша гра в захисті, чи, можливо, нам знадобиться посилення».

Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.