Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 мая 2011, 11:53
1211
0

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Благодарю за статус»

Защитник «Карпат» - друг Евро-2012

| Обновлено 24 мая 2011, 11:53
1211
0
Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Благодарю за статус»
Один з лідерів «Карпат» – захисник Артем Федецький – удостоївся звання посла волонтерської програми УЄФА та став «Другом ЄВРО-2012». Цей проект розпочався ще минулого вересня, коли стартувала відбіркова кампанія до чемпіонату Європу, який відбудеться в Україні та Польщі. Мета проекту – об’єднання людей в країнах, які прийматимуть Євро.
 
У кожній країні визначать по 100 осіб, котрих номінують на звання Друзів ЄВРО-2012, половину з яких обере безпосередньо МОК серед визначних особистостей країни, а решта вакансій буде відкрита для суспільства віком від 5 до 95 років.
 
На зустрічі, яка відбулась у стінах Ратуші, Маркіян Лубківський поцілував зелено-білу вишиванку з емблемою клубу, яку йому подарував Артем Федецький. Натомість директор турніру УЄФА в Україні вручив захиснику «Карпат» диплом та значок з номером «31».
 
Маркіян ЛУБКІВСЬКИЙ, директор турніру УЄФА ЄВРО-2012 в Україні:
 
– Обираючи Друга Євро та водночас посла волонтерської програми УЄФА у Львові, ми виходили з того, що це має бути людина, тісно пов'язана з футболом. Артем – професіонал та талановитий футболіст, який є популярним як в приймаючому місті, так і в Україні загалом. Він своєю майстерністю надихатиме людей долучатися до волонтерської програми.
 
Артем ФЕДЕЦЬКИЙ, захисник «Карпат»:
 
– Перш за все, я хочу подякувати за наданий мені статус, адже бути Послом волонтерської програми почесно для кожної людини. Я переконаний, що львівські волонтери забезпечать учасникам турніру та його гостям теплий прийом. Саме завдяки гостинності наших волонтерів туристичний потенціал міста зросте у сотні, а то й у тисячі разів. Я хотів би запросити всіх бажаючих спробувати себе у ролі волонтера.
 
Окрім Артема Федецького, друзями ЄВРО в Україні вже стали Дмитро Чигринський та Андрій П’ятов з донецького «Шахтаря», Олександр Шовковський з «Динамо», Марко Девіч з «Металіста», а також колишні відомі гравці та тренери Ігор Кульчицький, Степан Юрчишин, Леонід Буряк та Олексій Михайличенко.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 12
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Президент ПСЖ – Барселоне: «Когда уже откажетесь от тупой идеи Суперлиги?»
Футбол | 25 апреля 2024, 07:49 4
Президент ПСЖ – Барселоне: «Когда уже откажетесь от тупой идеи Суперлиги?»

Аль-Хелаифи уверен, что Суперлиги не будет

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.