Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2558
3

Львов запустил официальный сайт города под Евро-2012

Туристам будет проще ориентироваться в городе

Львов запустил официальный сайт города под Евро-2012

Львів запустив офіційний сайт міста, що приймає матчі Євро-2012. На сайті представлена різноманітна інформація про Львів, інфраструктуру, допоміжна інформація туристові, вболівальнику, волонтеру.

Ознайомитися з офіційною сторінкою приймаючого міста Євро-2012 Львова можна за адресою http://www.uefaeuro2012.lviv.ua/.

На сайті відстежується підготовка до чемпіонату Європи інфраструктурних об'єктів. Крім того, на сайті Львова до Євро-2012 є різноманітні відео- і фотоматеріали. Особлива увага приділяється також волонтерському руху.

Як повідомляє Інформаційний центр Україна-2012, ресурс спочатку буде двомовним: матеріали виходитимуть українською та англійською мовами. Втім, організатори чемпіонату у Львові планують розширити мовний сервіс після жеребкування фінальної частини Євро-2012, коли визначаться національні збірні, які будуть грати свої поєдинки у Львові.

Згідно з рекомендаціями UEFA, ресурс приймаючого міста повинен виконувати роль електронної візитки міста, на якому користувачам буде запропонована інформація про історію і культурне життя міста, його пам'ятні місця.

zaxid.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ivtretyak
Интересную штуку заметил. Сайт для туристов, но на Английский язык почему-то не переключается! Для каких туристов? Если наших, то и так бы разобрались