Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 20 мая 2011, 20:23
3512
4

1/2 финала. Энергия - Локомотив - 2:1

Перевага «Локомотива», перемога «Енергії». (Счет в серии 2:1) + ВИДЕО

| Обновлено 20 мая 2011, 20:23
3512
4
1/2 финала. Энергия - Локомотив - 2:1

Незважаючи на будній день і робочий час, все-таки початок матчу був о 13:00, на трибунах палацу спорту «Галичина» зібралось чимало уболівальників. І як не дивно, не тільки прихильників «Енергії», а й фанатів «Локомотиву», які подолали близько тисячі кілометрів, щоб підтримати свою команду. Одним словом, відразу було зрозуміло, що це не рядовий матч чемпіонату, а відповідальний, один із вирішальних матчів півфінальної серії плей-офф.

Це підтвердили й самі футболісти із самого початку поєдинку. Високі швидкості, швидкий перехід від захисту до атаки, пресинг – притаманні цьому матчу.

Гостям доволі швидко вдалось відкрити рахунок. Білоцерківець після рикошету був першим на добиванні – 1:0. Через хвилину Клочко зі штрафного метрів із 4-х пробив, але із цим ударом і легким рикошетом Лисенко справився.

Загалом «Локомотив» при втраті м’яча відразу пресингував, але все ж львів’янам вдалось швидко відігратись. Рогачов у центрі обіграв опонента, віддав направо на Задорожного, той прострілив невдало, але м’яч зрикошетив до Рогачова і той з шести метрів проштовхнув сферу у ворота. Нічийний рахунок і нічийна гра трималась до 16-ої хвилини, коли «Локомотив» сам собі привіз гол.

Кутовий у футзалі – це не тільки загроза чужим воротам, але й своїм. Це й довів момент на 16-й хвилині. «Локомотив» невдало розіграв корнер. Якунін підхопив м’яч на свої частині майданчика, вміло прикрив корпусом і точно пробив у дальній кут – 2:1.

Другий тайм розпочався із атак «Локомотива». Білоцерківець дальнім ударом потривожив Лисенка, але той відбив м’яч ногами на кутовий. Після цього на горіхи дісталось захиснику, який дозволив харків’янину пробити по воротах.

Далі – більше. Вершинін прийняв м’яч на лівому фланзі, і зльоту пробив, Лисенко ледь-ледь витягнув м’яч із дев’ятки і відбив на кутовий. Взагалі початок тайму був повністю за гостями. «Локомотив» раз по раз нападав на ворота Лисенка. Згодом воротар справився із ударом Вершиніна.

Львів’яни перший момент створили на 33-й (!) хвилині. Це Павленко здалеку пробив і Литвиненко з нижнього кута витягнув м’яч. Хоча перевага гостей була значною, але в голи вона не втілилась.

На 36-ій хвилині Клочко вийшов п’ятим, але жодного реального шансу на взяття воріт гості не мали.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» - «Локомотив» - 2:1
Первый матч 2:2 (по пенальти 5:4)
Второй матч 1:6
Счет серии 2:1

«Энергия»: Лысенко - Якунин, Макаев, Д.Бондарь, Легчанов -  Романов, Струк, Задорожный, Рогачев -  Овсянников, Павленко
«Локомотив»: Литвиненко, Одегов, Журба, Д.Клочко, Камеко - А.Сорокин, Киселев, Д.Сорокин, Белоцерковец - Вершинин, Д.Иванов
 Рогачев (6), Якунин (16) - Белоцерковец (3)
 Макаев (4). Павленко (10) - Журба (34)

Удары (в створ): 10 (4) - 17 (6)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

0:1.Белоцерковец


1:1.Рогачев


2:1.Якунин


Видео сайта www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kokec91
поміняйте коментатора
vladprys
коментатор бешеный))
ukraina-usa
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FutsalKh
That's the way it has to be