Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1159
0

Игорь ХУДОБЯК: «Спортивная агрессия остается на поле»

Игроки «Карпат» приняли участие в съемках календаря против домашнего насилия

Игорь ХУДОБЯК: «Спортивная агрессия остается на поле»
Вчора у Львові на стадіоні «Україна» футбольний клуб «Карпати» спільно з проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» завершив зйомки фотокалендаря на 2012 рік проти домашнього насильства.
 
«Провідні гравці клубу на чолі з капітаном команди Ігорем Худоб’яком взяли участь у зйомці календаря, щоб звернутися до вболівальників з посланням «Я за чесну гру як на полі, так і ставленні до близьких людей». Кожна сторінка календаря буде показувати красу спорту та містити особисте звернення футболіста, а також цікаві факти з історії футболу щодо чесної гри», – пояснює керівник Інформаційного центру ФК «Карпати» Данило Нікуленко.
 
Тема календаря надзвичайно актуальна особливо протягом 2012 року, коли в Україні буде проводитись чемпіонат Європи. ФК «Карпати» хоче своїм прикладом показати вболівальникам, що сила та агресія недопустимі у сім’ї.
 
Календар буде випущено у листопаді цього року. 5.000 примірників календаря буде розповсюджено серед вболівальників клубу, а також буде створено онлайн-версію календаря.
 
«44% українців стикались у своєму житті з насильством у сім’ї, а близько 1.000 жінок в Україні гине від домашнього насильства щороку. Проект Європейського Союзу щодо захисту прав жінок та дітей в Україні запросив до співпраці клуб «Карпати», як команду з найсильнішою фанатською підтримкою. Це допоможе розповсюдити усі календарі, а поряд з ними і послання, що агресія справжнього чоловіка можлива у грі, а не вдома», – прокоментувала Анастасія Троцька, прес-секретар проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент».
 
«Після гри я відчуваю підйом та азарт, вся спортивна агресія залишається на полі», – говорить Ігор Худоб’як, капітан команди «Карпати» під час участі у фотозйомці, – «адже вагома перемога – коли вона здобута в чесній грі, те ж саме можна сказати і про життя».
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 49
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 2
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.